Borja Llarena: “Quan se’m va presentar l’oportunitat del Costa Brava no ho vaig dubtar”

Borja Llarena: “Quan se’m va presentar l’oportunitat del Costa Brava no ho vaig dubtar”

Esvalotava fins ara l’encalmat paradís canari un jove menut però ràpid, descarat, habilidós, irromput ja a l’exigent futbol professional. Tenia la seva Tenerife rendida a ell però s’ha emancipat per primera vegada cap a la Península Ibèrica, cap a un indret no tan diferent de la seva illa, banyat també per aigües, en aquets cas les de la Costa Brava, la mateixa que dona nom a la casa on s’espera que s’hi allotgin a partir d’ara els seus gols. “Quan se’m va presentar l’oportunitat de venir al Costa Brava no ho vaig dubtar. És un projecte molt competitiu en una categoria molt atractiva”, destaca Borja Llarena, de 22 anys, íntim amic del gol cedit pel CD Tenerife, on hi ha militat els darrers 12 anys, tret de l’última campanya, on va competir amb el CD Marino -també de Tenerife-, de Segona B.

“És també la primera vegada que surto de Tenerife per jugar i és una cosa que també em motiva, sortir de la meva zona de confort. Ja era hora de fer aquest pas. Tot plegat em genera molta il·lusió”, reconeix Borja, dotzè fitxatge de l’equip gironí. Sempre ha tingut una gran relació amb el punt culmen del futbol, així que sap bé com persuadir-lo perquè li mostri la seva cara més amable. “Em defineixo com un jugador ràpid i habilidós, que busca constantment desmarcar-se i que té la porteria entre cella i cella. Crec que tinc la virtut d’estar sempre en el lloc. Soc descarat, però també és cert que és important tenir aquesta mica de sort per marcar”, destaca Llarena, que ha jugat vuit partits a Segona A amb el Tenerife.

Fins a 25 gols va arribar a marcar  en el seu últim any de juvenil per erigir-se en el màxim golejador de tots els grups de la categoria. Amb aquests 22 anys, és encara un vailet el davanter canari, encara que ja se sap, que siguis jove o veterà, al Costa Brava l’edat mai no ha importat ni importa. “Una de les coses més positives és que amb l’edat que tinc encara tinc marge de millora. Em vull adaptar l’abans possible a l’equip per donar la talla i ajudar a aconseguir els objectius”, assegura el davanter nascut a Santa Cruz de Tenerife, qui completa una nòmina d’ariets amb el també nouvingut Boris Garrós i Youssef Zayzoun. 

Amb l’arribada de Borja, el Costa Brava ja ha fet 12 incorporacions: Álvaro García (porter), Bruno Perone (central), Toni Gamell (central), Manel Royo (lateral esquerre), Alejandro Galindo (mig centre), Antonio Romero (mig centre), Álvaro García (extrem), Jordi Xumetra (extrem), Álex Calatrava (extrem), Boris Garrós (davanter), Ilyas Chaira (extrem) i el mateix Borja Llarena, disposat a fer ressonar el seu nom amb els seus penetrants esprints, la seva vistosa habilitat, els seus cridaners gols.