Ahmed Alfraidi: “Conec la història del Costa Brava i vull ser part d’aquesta història”

Ahmed Alfraidi: “Conec la història del Costa Brava i vull ser part d’aquesta història”

Elegant, amb estil, enfundat en una elegant americana, desfila Ahmed Alfraidi pel Municipal de Palamós-Costa Brava. Trasllada la planta que llueix vestit de curt a quan va de carrer el nou mig centre de la UE Costa Brava, tot un internacional absolut amb l’Aràbia Saudita. El rastre que ha deixat ja va més enllà de qualsevol dels títols que ha guanyat amb tota la col·lecció de regats captivadors, cavalcades majestuoses i gols inversemblants que s’ha apuntat. Però, embolcallat en una abundant humilitat, no vol presumir de res el nou ’15’ de l’equip blau-i-vermell. Ni vol parlar de les seves enormes i diverses qualitats.  “Prefereixo no parlar de les meves virtuts, no m’agrada parlar de les meves virtuts, prefereixo que ho vegin els meus nous companys, soc humil. Jo només vinc al Costa Brava per aprendre. És un honor molt gran estar en aquest club i en aquesta família”, destaca el reconegut Ahmed Alfraidi, presentat dissabte al descans del Costa Brava – FC Barcelona B.

Procedent de l’Al-Quadisiyah saudí, el migcampista de 33 anys -amb 36 internacionalitats i 7 gols amb la seva selecció-, ha desenvolupat la major part de la seva carrera a la Lliga del seu país amb Al-Hilal, Al-Ittiahd i Al-Nasr i el mateix Al-Quadisiyah. Campió a més de la Lliga àrab en cinc ocasions, ja va tenir un primer tast de la categoria de bronze fa dues temporades amb el Melilla. “Penso que puc fer coses al futbol europeu, i, en concret, a Espanya, jugar aquí sempre ha estat un dels meus grans somnis”, va destacar Alfraidi, admirador dels increïbles capítols escrits pel Costa Brava. “Conec la història del club i vull ser part d’ella. Estic convençuts que junts, direcció esportiva, equip i afició, demostrarem la nostra capacitat i podem fer coses magnífiques aquesta temporada”, va ressaltar també el futbolista nascut a Medina.

Si la temporada passada va ser l’haitià Jerry Merweille, torna a tenir el conjunt blau-i-vermella un internacional absolut en aquesta. “És un orgull haver estat internacional amb la selecció del meu país, l’Àrabia Saudita, però jo no vinc aquí a ensenyar res, vinc a aprendre perquè el futbol d’aquí és molt diferent. M’hi deixaré el cos i l’ànima perquè així sigui”, va destacar Ahmed Alfraidi, inquiet per definició. Ni amb tot el que ha fet ni amb el nom que té ja al futbol es conforma. Vol més i per això no ha dubtat a embarcar-se al Costa Brava.

“No és fàcil fer sortir els jugadors de l’Aràbia Saudita de la seva zona de confort, per a mi és un desafiament venir aquí. Vull demostrar als joves, no només de l’Àrabia Saudita sinó també dels altres països del Golf Pèrsic, que poden aprendre aquí. Em sento un ambaixador del meu país i d’aquests altres en aquest sentit”, va explicar Alfraidi, un jugador de qualitat però també amb determinació, amb experiència però amb esperit jovial decidit a dir molt al Costa Brava. De la selecta estirp dels futbolistes diferencials, amb la seva sola presència ja desprèn una classe infinita.