Yeray: “M’agrada molt fer de DJ i retransmeto sessions en directe els caps de setmana per Instagram ara que tinc més temps lliure”

Yeray: “M’agrada molt fer de DJ i retransmeto sessions en directe els caps de setmana per Instagram ara que tinc més temps lliure”

Yeray Sabariego passa el confinament amb ritme, alegrant els caps de setmana als demés amb les sessions que punxa des de la seva casa de Badia i que comparteix en directe per Instagram. De sobres és conegut també al Llagostera l’altre talent de DJ ‘Yeri’, que va liderar la festa de l’ascens a Segona B en l’autobús de retorn de Portugalete amb un remember en què èxits passats com el ‘Yo quiero bailar’ de Sonia i Selena van fer tremolar el bus. També home de números, a part de futbolista és comptable, Yeray compta els dies que falten per tornar a gaudir dels amics i el futbol. De moment, a partir de dissabte, amb l’autorització de fer esport individual a l’aire lliure, ja podrà començar a comptar quilòmetres.

-Com portes el confinament? Treballo mitja jornada des de casa quatre hores i per la tarda estudio un curs de Big Data i entreno, així que tinc la sort d’estar tot el dia ocupat i se’m passen les hores volant.

-Què és el que més trobes a faltar? Sóc una persona molt sociable, pel que trobo molt en falta el tracte amb la persona, sobretot amb la família, el poder veure els avis i els cosins. I després el contacte social de la part esportiva, en aquest cas al futbol. No puc viure sense competir però ara només amb entrenar em valdria per estar en contacte amb els companys.

-Fas alguna activitat que no puguis realitzar en situació normal? Faig de DJ i realitzo directes per Instagram els caps de setmana, de vegades pel migdia, de vegades per la tarda. El tema de fer de DJ sempre ha estat una afició i ara que tinc més hores lliures li dedico més temps. Punxo música comercial, de ‘panchangueo’. També el curs de Big Data que he esmentat.

-Veus sèries? Sí, tinc Movistar, Netflix i Amazon. M’he vist ‘La casa de papel’, suposo que com tothom, ‘Black Mirror’ i ‘La línea invisible’.

-Veus molt futbol? Res. Ara no hi ha contingut, només partits antics, i potser sí que algun cop et quedes veient un d’aquests partits d’abans que posen ara perquè et fa gràcia veure algun jugador històric però estic bastant desconnectat. Això sí, estic al dia i segueixo les notícies per saber què passarà amb el final de les diferents categories.

-Cuines més ara que de costum? Per sort tinc la meva mare que cuina com els àngels i molt sa, així que no.

-Què és el primer que faràs quan tot torni a la normalitat? Sobretot veure la família, els amics i anar a prendre amb ells una cervesa i fer esport, encara que el futbol no torni.

-De moment a partir de dissabte ja es pot sortir a córrer… Sí, estem esperant a veure quina rutina ens passa en Jordi Mir. Haurem de començar a córrer de manera gradual perquè portem molt de temps a casa, i, almenys jo, tinc un espai només per fer l’esport just.