PRÈVIA UE Llagostera-Costa Brava – C. Nàstic de Tarragona: Un partit apassionant

PRÈVIA UE Llagostera-Costa Brava – C. Nàstic de Tarragona: Un partit apassionant

10 dies sense futbol es fan massa llargs per qualsevol equip, sobretot si parlem del Llagostera, a qui això de competir li va i, més, si es tracta de partits com el d’aquest dimecres al Municipal contra el Nàstic de Tarragona (20:00). Un matx que ens trasllada la memòria fins a finals d’agost, on una victòria a un dels camps més complicats de la categoria va començar a donar peu a la que està sent una temporada immensa amb aquell 1-3. Comença la segona volta i hem de fer tot el possible per encetar-la el millor possible. I perquè ens puguin ajudar tants almogàvers com sigui possible, cada soci ha tingut la opció d’adquirir dues entrades per amics. 

Oriol Alsina no té cap dubte de quin ha de ser el factor diferencial contra el conjunt de Toni Seligrat: “Necessitem que vingui l’afició, històricament sempre ha vingut molta gent als partits contra el Nàstic i seran fonamentals per poder puntuar. Els animo a que vinguin perquè, encara que amb el Llagostera sempre es pateix, s’ho passaran bé i gaudiran molt”, remarca l’entrenador del Llagos. “Tenim moltes ganes de que arribi dimecres perquè aquest últim cap de setmana no vam jugar i el futbolista al final el que vol és competir”, assegura l’entrenador d’Arenys de Mar. Alsina adverteix de la dificultat d’enfrontar-se a un equip que, malgrat estar en zona de descens, té una plantilla amb la qualitat suficient com per tornar a Segona A:

“Del Nàstic ho hem de tenir en compte tot. És un equip fet per pujar de categoria, amb jugadors  de màxim nivell i un entrenador molt intens que se sabrà adaptar al nostre camp. Són un equip molt físic perillós en l’estratègia ofensiva, molt treballador i amb grans individualitats. Esperem un Nàstic molt ben col·locat, acumulant molta gent dins per endur-se les segones jugades, amb els laterals estirats i atacant amb centrades, amb futbolistes que arriben molt bé de primera i segona línia”, avisa el tècnic del Llagostera. “Si no donem un rendiment del 120% serà impossible puntuar”, agrega Oriol Alsina. L’últim precedent en feu llagosterenc entre tots dos equips data de la temporada 15/16, amb un 1-1 en què Natalio va marcar pels blau-i-vermells en un partit disputat a Palamós. Per recordar l’últim partit disputat entre tots dos al Municipal de Llagostera ja ens hem de remuntar a la temporada 13/14, ja ens hem de remuntar al partit que romandrà per sempre al cor de tots els almogàvers: el 3-1 amb pròrroga inclosa amb què el conjunt de la Costa Brava va pujar a Segona A.

Si el Llagos vol tenir opcions de guanyar el Nàstic serà clau mantenir la solidesa defensiva dels últims partits. No en va, els blau-i-vermells tan sols han encaixat quatre gols les darrere set jornades, deixant la porteria a 0 fins en quatre ocasions. “A principi de temporada érem un equip que marcàvem molts gols i en rebíem molts i ara n’encaixem pocs però ens costa marcar. És difícil trobar l’equilibri però hem de fer-ho”, assegura Oriol Alsina. Però, per sobre de tot, el requisit fonamental per tenir possibilitats de vèncer el Nàstic serà, més que mai, que el Municipal s’ompli d’almogàvers.