PRÈVIA RCD Espanyol B – UE Llagostera-Costa Brava: Una missió tan complicada com atractiva

PRÈVIA RCD Espanyol B – UE Llagostera-Costa Brava: Una missió tan complicada com atractiva

Acabem la setmana visitant l’Espanyol B aquest diumenge (12:00) després d’un intens derbi contra l’Olot i una eliminatòria molt dura contra l’Haro. La fatiga física i mental acumulada després de tant de desgast i tantes emocions hi és. Però, un cop comences a jugar i comences a sentir aquest cuquet de competir, s’oblida tot. I és el que farà el Llagos a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’equip més en forma del moment amb una impressionant ratxa de sis victòries consecutives. El desafiament d’acabar de la millor manera intentant atrapar la xifra rodona de 30 punts a una plaça tan complicada i després d’una setmana tan exigent és gran. Però també atractiu.

“Tenim moltes ganes de competir i tot i que arribem una mica saturats després d’una setmana tan intensa la motivació de sempre per guanyar hi és. Venint de jugar dissabte i dijous haurem de conformar l’onze més competitiu possible tenint en compte l’estat físic dels jugadors”, assegura Oriol Alsina. Tant el cos tècnic com la plantilla ja han deixat enrere l’eliminació de Copa. Res com aconseguir el llagosterasso a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per llençar aquest record definitivament. “L’eliminació de Copa ja està esborrada. Va ser dura però ara ja només pensem en el partit de l’Espanyol B. A més a més, una competició no té res a veure amb l’altra”, destaca l’entrenador del Llagos.

La derrota del dijous no va ser més que una patinada dins d’una dinàmica immaculada, ja que el conjunt de la Costa Brava suma cinc jornades consecutives sense perdre, una ratxa cimentada en una extraordinària solidesa defensiva, ja que els blau i vermells només han rebut un gol en aquests darrers cinc partits. Una consistència essencial contra un adversari com el filial espanyolista, amb una molt bona circulació de pilota. “L’Espanyol B és un bloc molt ben treballat i amb grans individualitats que poden marcar les diferències. És un equip que juga molt bé a futbol, molt vertical i amb molt bones transicions. Amb pocs tocs, et poden crear situacions de gol”, adverteix Oriol Alsina.

Els últims precedents entre Llagostera i filial blanc-i-blau daten de la temporada 2016/2017. El resultat va ser d’empat (1-1) al Municipal amb Marc Martínez com a golejador llagosterenc, mentre l’Espanyol B es va imposar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ens espera una missió complicada però ni la fatiga física, ni l’entitat del rival han d’espantar un Llagos preparat per qualsevol situació. Tenim una plantilla completa i cas que entrin jugadors menys habituals ja se sap que aquests ho faran tan bé com els que més minuts tenen com porten demostrant tota la temporada. Amb aquesta competitivitat i fam de victòria que treuran tots els que saltin a la gespa i el suport dels almogàvers que vinguin ens podem permetre il·lusionar-nos amb un llagosterasso.