Orihuela CF – UE Llagostera-Costa Brava: El Llagos vol més

Orihuela CF – UE Llagostera-Costa Brava: El Llagos vol més

El que vam viure la setmana passada a Llagostera amb la remuntada contra l’Hércules va ser indescriptible i un dia inoblidable per qualsevol almogàver, però el Llagos vol més i té ganes de regalar una nova alegria als almogàvers. Dissabte espera l’Orihuela al seu camp (19:00) en un nou desplaçament a terres valencianes. En l’últim, el Llagos va perdre contra el Levante B per un molt ajustat 1-0, pel que l’equip de la Costa Brava, té, si cap, més ganes de treure un bon resultat contra un contrincant que guarda certes semblances amb el conjunt llagosterenc pel que fa al joc com assegura Oriol Alsina:

“Tenim moltes ganes de tornar a competir, sabent que tindrem un gran rival davant. L’Orihuela és un equip molt complet en què el col·lectiu prima per sobre de les individualitats. Tenen un joc directe amb un punta que baixa qualsevol pilota per després aprofitar la verticalitat de les seves bandes, les arribades dels laterals i la qualitat dels seus jugadors al mig del camp”, assegura l’entrenador del Llagostera. Per trobar els últims precedents entre el conjunt del Gironès i l’Orihuela ens hem de remuntar fins la temporada 12/13. El resultat va ser de 0-1 per l’equip alacantí al Municipal i de 0-0 al Municipal Los Arcos.

Un Municipal Los Arcos que fa gairebé un mes va patir les conseqüències del temporal que va castigar Orihuela. Per aquesta raó l’equip que entrena Miguel Ángel Villafaina va haver d’ajornar el partit d’aquella jornada contra el Levante B. Des de llavors, el conjunt valencià ha guanyat i ha empatat un partit amb la victòria que va aconseguir al camp de l’Hércules i l’empat de la setmana passada contra el Sabadell. Per tant, un rival que arriba també en una bona dinàmica. “Si volem treure un bon resultat hem de millorar la consistència respecte de l’últim partit i tenir més possessió per generar més ocasions”, assenyala Alsina, encantat amb el rendiment que li està donant el seu equip, en què tothom rendeix quan surt al camp, jugui més o menys minuts.

“L’evolució de la plantilla està sent bona i això es nota. Cada setmana som millor equip i un equip més difícil de guanyar, encara que ens queda molt per créixer i, per exemple, encara tenim pendent deixar la porteria a 0. Tenim molta força com a equip, han debutat tots els jugadors tret de Carles (Santaló) i Cobos, el que significa que tothom està preparat i, jugui qui jugui, competim”, destaca Oriol Alsina. I contra l’Orihuela no ha de ser menys i el Llagos ha de competir com l’equip que és i com sap, impulsat pel suport dels almogàvers. I és que no hi ha més possibilitats de tornar amb una alegria que sent el Llagostera.