Las Rozas CF – UE Llagostera-Costa Brava: Nova cita amb la història

Las Rozas CF – UE Llagostera-Costa Brava: Nova cita amb la història

Nova cita del Llagos amb la història. I ja van unes quantes. Sideral haurà de ser l’esforç perquè la història ens torni a correspondre però, com sempre, arguments en tenim. Dimecres a les 18:00 són el dia i hora de la cita, l’Estadi Dehesa de Navalcarbón el lloc i Las Rozas l’altre pretendent a aquesta Copa Federació. 95.000 habitants contra 8.000, diferència de xifres a les que estem ja més acostumats. “Guanyar el títol seria un motiu d’orgull pel club i pel poble, un record que quedaria per sempre al record de tots”. No pot definir Pitu millor el sentiment que hi ha al Llagostera. “Ens sentim molt orgullosos per haver arribat fins aquí, és tot un repte”, destaca Isabel Tarragó. La final, mai jugada pels blau i vermells, es podrà seguir en directe per Footters i per la web d’Esport3, mentre el canal d’Esport3 emetrà el partit en diferit a les 20:30 del mateix dimecres.

Fins aquí ha arribat el Llagos després de tombar Ejea, Nàstic, Platges de Calvià i UCAM Murcia. L’últim rival que s’interposarà entre el conjunt llagosterenc i el títol serà un Las Rozas, replet de grans jugadors -futbolistes que han estat a categoria superior com Dani Provencio i Marcos Gullón-, i que compta amb el factor públic a favor, ja que 400 persones donaran suport al conjunt de Manolo Cano. La classificació de l’equip madrileny a la Lliga -cuer al subgrup A del grup 5-, no ha recompensat el seu bon joc. Cano es va asseure a la banqueta a la cinquena jornada després de la destitució d’Iván Helguera.

“Ens enfrontem a un adversari fet per pujar de categoria que està competint molt bé des del canvi d’entrenador. Té una bona barreja de jugadors joves i veterans, futbolistes de molta qualitat, contundència en defensa, velocitat per bandes, bona sortida de pilota i una bona estratègia ofensiva”, analitza Oriol Alsina. Las Rozas ha hagut de vèncer Salamanca, Tenisca, Melilla i Leioa per arribar fins aquí.

“Portem a sobre un desgast físic important i tindrem un viatge llarg però la il·lusió també és molt gran i treurem forces d’on no hi ha. Guanyar seria un motiu d’orgull molt gran per jugadors i cos tècnic a part del que suposaria econòmicament pel club”, destaca Alsina. Exhaust acabarà un Llagos que vessarà fins l’última gota de suor per intentar guanyar. Pel club, pels almogàvers i per Llagostera.