Sants Innocents!
Escrit per Redacció dijous, 29 de desembre del 2011
El Club - Notícies

La majoria de socis i seguidors del Llagostera van endevinar que la noticia d'ahir on es feia referència a la construcció d'una nova tribuna en un remodelat Camp Municipal era un homenatge a la festivitat dels Sants Innocents, el 28 de desembre. De moment no hi haurà obres... tot i que bona falta li faria al recinte!

 
La millor defensa durant dos mesos
Escrit per Jordi Gastó divendres, 23 de desembre del 2011
Primer Equip - Notícies

La trajectòria del Llagostera als darrers dos mesos del 2011 ha estat espectacular a tots els nivells. L'equip blaugrana va encetar novembre classificat en la penúltima posició amb nomès 7 punts però, set jornades després, acaba desembre amb 16 punts més (23) i a la dotzena plaça de la taula classificatòria.

 
Ivan Tibau, convidat de luxe
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 20 de desembre del 2011
El Club - Notícies

El Secretarari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, va ser present el passat dissabte per la tarda al Municipal de Llagostera, on va veure la victòria dels d'Oriol Alsina (2-0) davant l'Andorra de Teruel. Va ser la seva primera visita a terres llagosterenques des que va accedir al càrrec.

 
El Municipal tindrà tribuna nova
Escrit per Redacció dimecres, 28 de desembre del 2011
El Club - Notícies

Avui, 28 de desembre, s'ha confirmat que el Camp Municipal de Llagostera patirà una renovació a fons de les seves instal.·acions, en especial de la zona de tribuna, i s'adaptarà, per fi, a les noves categories esportives que el primer equip blaugrana està 'tastant' aquestes darreres temporades plenes d'èxit.

 
Vacances fins al 27 de desembre
Escrit per Jordi Gastó dijous, 22 de desembre del 2011
Primer Equip - Notícies

El primer equip de la Unió Esportiva Llagostera no tornarà a l'activitat fins el dimarts dia 27 de desembre. Després de la important victòria davant l'Andorra de Teruel (2-0), el cos tècnic del club va decidir que l'equip tingués descans per tal que els jugadors poguessin estar al costat de les seves famílies.

 
Alsina: "L'aturada no ens va bé"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 19 de desembre del 2011
Primer Equip - Notícies

El tècnic llagosterenc Oriol Alsina reconeix que: "l'aturada pel Nadal no ens va bé. No ens agrada tenint en compte que estem en una dinàmica excepcional de joc i resultats. Hem sumat punts en els darrers partits i ara tocarà tornar a començar, però cal mirar-ho des de la cara positiva. Ningú pensava arribar fins aquí".

 
Pàgina 148 de 159