Els menys batuts fora de casa
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 9 de gener del 2012
Primer Equip - Notícies

La trajectòria del Llagostera aquests darrers dos mesos ha estat impressionant, fet que ha pogut permetre a l'equip d'Oriol Alsina passar de ser el cuer del grup durant les primeres jornades a acabar la primera volta a la desena posició. Però on els números són més espectaculars són curiosament fora de casa.

 
Any nou i 'vell' triomf!
Escrit per Redacció diumenge, 8 de gener del 2012
Primer Equip - Cròniques

Si l'inoblidable any 2011 ja va finalitzar de la millor manera per la Unió Esportiva Llagostera, el 2012 ha començat amb el millor resultat (0-3 a Maó) i el tercer triomf consecutiu. L'equip d'Oriol Alsina acaba la primera volta amb 26 punts, una xifra impensable després del difícil començament de temporada.

 
Crisi, crisi, crisi...
Escrit per Tomàs Yebra dimarts, 3 de gener del 2012
Columnes - Opinió

Entrem al 2012 acollonits per la crisi, però sense perdre interès pel futbol. Hem deixat enrere uns mesos en què les “primes de risc” i els abusos dels banquers ens han fotut una garrotada que ens ha deixat baldats, però tot i això hem continuat vivint amb passió els grans episodis de l'esport rei, el futbol.

 
"El millor ha estat el resultat"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 9 de gener del 2012
Primer Equip - Notícies

El tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, va ser sincer a la roda de premsa posterior al partit de Maó: “El més positiu han estat els tres punts”, va significar, destacant tot seguit que “no m'ha agradat competit en aquestes circumstàncies, davant un equip al qui li faltaven jugadors del primer equip".

 
Estrena d'Oliver i Ton Alcover
Escrit per Jordi Gastó divendres, 6 de gener del 2012
Primer Equip - Notícies

Les dues incorporacions de la Unió Esportiva Llagostera en aquesta treva nadalenca, Oliver i Ton Alcover, han entrat a la convocatòria del tècnic, Oriol Alsina, cara al partit del proper diumenge a Bintaufa (12.00) contra l'Sporting Mahonés... precisament el que ha estat el darrer equip dels dos jugadors.

 
Oriol Alsina, un balanç a fons
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 1 de gener del 2012
Primer Equip - Notícies

Aprofitant el canvi d'any, uellagostera.com ha mantingut una llarga xerrada amb el màxim responsable del primer equip blaugrana i el tècnic que ha portat l'entitat a assolir les actuals fites esportives. Oriol Alsina ens ha parlat de l'inesborrable 2011, del present del seu conjunt i també de com veu el futur del club.

 
Pàgina 147 de 159