Tito fa 'explotar' el Municipal !!!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 19 de febrer del 2012
Primer Equip - Cròniques

Pocs pensàven avui que el marcador es podia arribar a moure. No obstant, el Llagostera ha tingut com sempre fe fins el final i ha trobat la més que merescuda recompensa. Quan passava un minut del temps reglamentari, Tito s'ha inventat un remat llunyà en paràbola que ha fet 'explotar' el Municipal.

 
Més comoditat al Municipal
Escrit per Àngel Garreta dijous, 16 de febrer del 2012
El Club - Notícies

L'Ajuntament de Llagostera ha instal·lat aquesta setmana una nova zona de cadires a les instal·lacions del camp Municipal. D'aquesta manera, el públic assistent als partits -cada vegada més nombrós respecte partits i temporades anteriors- podrà disposar de més comoditat per veure el conjunt blagurana.

 
El Llagostera, a 'La 2'
Escrit per Àngel Garreta dimarts, 14 de febrer del 2012
El Club - Notícies

Tal com es va comentar dies enrere en aquest portal web oficial, la UE Llagostera va ser objecte d'un reportatge específic per part de les càmeres de 'La 2' de Televisió Espanyola. Durant un matí d'entrenament els reporters i periodistes de la cadena van entrevistar diversos protagonistes blaugranes.

 
Aimar "La meva millor temporada"
Escrit per Jordi Gastó divendres, 17 de febrer del 2012
Primer Equip - Notícies

Segueix sent una peça bàsica a la Unió Esportiva Llagostera. En la seva tercera temporada al club, Aimar Moratalla viu un moment esplèndid. Tot i ser defensa, ha marcat ja tres gols aquesta Lliga, i fa setmanes que ha confirmat la seva perfecta adaptació a una categoria, la Segona B, que encara no coneixia

 
Centenaris al Centenari
Escrit per Jordi Gastó dijous, 16 de febrer del 2012
Primer Equip - Notícies

La casualitat va voler que la Unió Esportiva Llagostera complís diumenge passat al camp del 'Centenari', a Badalona, els 100 partits de lliga regular disputats en categoria estatal, després de dues temporades completes a Tercera Divisió i una mica més de la meitat del calendari actual a Segona Divisió B.

 
El partit a casa contra el Zaragoza B, novament diumenge al migdia
Escrit per Jordi Gastó dimarts, 14 de febrer del 2012
Primer Equip - Notícies

La Unió Esportiva Llagostera sembla ara mateix 'abonada' a l'horari matinal. L'equip d'Oriol Alsina ja va jugar a les 12 del migdia els dos darrers partits a casa i el del diumenge passat al 'Centenari' de Badalona. La propera jornada i la següent, tampoc no canviaran els hàbits horaris dels darrers duels.

 
Pàgina 141 de 159