FC Andorra – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte majúscul

FC Andorra – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte majúscul

Com més gran és el repte, millor competeix el Llagos. L’equip de la Costa Brava sempre lluita fins el límit, però quan es tracta de jugar partits com el d’aquest dissabte a Andorra (17:00) el conjunt llagosterenc competeix encara millor. I és que toca enfrontar-se a un autèntic equipàs, un adversari confeccionat i preparar per fer l’assalt a Segona i que no ha perdut cap partit al Camp de Prada de Moles. I amb diversos grans professionals exllagosterencs com Moussa Sidibé, Albert Jorquera, Nico Ratti i Kiko Martí.

“Tenim moltes ganes de competir, estem davant d’un partit molt complicat perquè l’Andorra no ha perdut cap partit a casa i ens fa il·lusió tornar a jugar fora de casa. És un plaer coincidir amb tantes persones que han passat pel Llagostera, junts vam passar temporades molt maques i sempre formaran part de la meva vida com a amics”, assegura Oriol Alsina. L’únic equip que ha estat capaç de puntuar al feu de l’equip que entrena Gabri García és el Villarreal B. Tot i així, per estadístiques, el Llagos també es pot permetre il·lusionar-se amb un triomf després de sumar tres victòries a domicili en el que portem de campanya. El primer pas per treure un bon resultat serà contenir el potencial ofensiu del conjunt del Principat.

“L’Andorra té molts jugadors de màxim nivell i de categoria superior. Intenta jugar la pilota i s’adapta molt bé al seu camp, que és un dels més grans de la categoria. Tenen molta velocitat, tant per bandes com a segona línia”, adverteix Alsina. Alguns dels altres dels futbolistes de tanta qualitat als que es refereix l’entrenador d’Arenys de Mar són Ernest Forgas i un exatacant de Primera Divisió com Víctor Casadesús. Per això el Llagostera, que en els dos últims partits no li han generat cap oportunitat de jugada, haurà de treure també la seva millor versió sense pilota.

“Li donem molt de valor el deixar la porteria a 0 però en els últims partits hem perdut eficacia golejada i hem de trobar la compensació. Contra el Barça B vam marcar el primer gol d’estratègia de la temporada i esperem generar cada vegada més oportunitats a pilota aturada. Dediquem molt de temps a l’estratègia i en aquest aspecte hem de tornar a ser un equip temible”, assenyala Oriol Alsina. Intentar guanyar a Andorra és un repte del tot majúscul. Però será menys difícil amb els almogàvers al costat.