Àlex Redondo, nou secretari tècnic del club: “Formar part del Llagostera i treballar amb Oriol Alsina és el millor regal d’aniversari que podia tenir”

Àlex Redondo, nou secretari tècnic del club: “Formar part del Llagostera i treballar amb Oriol Alsina és el millor regal d’aniversari que podia tenir”

Ser un estudiós del futbol i treballar per un club en el que sempre t’hi has fixat pel rendiment que treu als futbolistes i al costat d’una persona a la que admires. És el que farà a partir d’ara el nou secretari tècnic de la UE Llagostera-Costa Brava, Àlex Redondo, que formarà part d’una àrea esportiva en què Edgar Alsina passa a ser director esportiu. Tots dos estaran sota la direcció tècnica d’Oriol Alsina. Redondo ha exercit de director esportiu a Sant Andreu, Badalona i Júpiter, on hi ha treballat aquesta última temporada. El barceloní celebra el seu 31è aniversari amb la seva incorporació al Llagos. “Avui divendres faig anys i el millor regal d’aniversari que podia tenir era passar a formar part del Llagostera i estar amb l’Oriol Alsina. Tenia altres propostes però poder treballar amb l’Oriol és un punt diferencial que m’ha despertat interès, quan vaig rebre la proposta no m’ho vaig pensar. És un orgull col·laborar amb ell i l’Edgar i créixer al costat de tots dos. Aportaré el millor de mi perquè l’equip pugui competir al màxim”, ressalta Àlex Redondo.

El nou secretari tècnic del club de la Costa Brava també ha fet d’entrenador de futbol base a altres entitats referents com Cornellà i Jàbac Terrassa.  A pesar de la seva joventut, Redondo també ha dirigit conjunts sèniors com el Turó de la Peira i el Districte 030 Club Esportiu, al qui va portar de Quarta a Segona Catalana en tan sols dos anys amb dos ascensos seguits, entre 2015 i 2016. De fet, la joventut mai ha contingut la passió per entrenar i veure jugadors de Redondo, feina que porta desenvolupant des de fa quasi dues dècades ja que va començar a exercir de tècnic amb només 14 anys.

“La relació que mantindrem dins l’àrea esportiva l’Oriol, l’Edgar i jo serà molt dinàmica. A l’Edgar el vaig tenir com un dels meus entrenadors del futbol base al Sant Andreu i amb ell mantinc una relació propera des de fa anys. Tots tres sumarem, la direcció esportiva d’un club no la fa una persona, sinó un grup de treball i penso que treballant junts podem arribar a qualsevol lloc”, explica el nou secretari tècnic del Llagos, tot un enamorat de la seva feina de la que gaudeix molt destinant-li hores i més hores, com si els dies fossin infinits, com si el rellotge no existís. Quan més temps li dedica, millor s’ho passa.

“Em considero una persona molt treballadora, m’encanta veure partits i veure’n el màxim nombre possible, tant de Tercera Divisió com de Segona B. L’objectiu és conèixer el màxim de jugadors que pugui del nostre radi d’acció i tenir un tracte proper amb ells. Al final aquest tracte és fonamental a l’hora de negociar amb un futbolista, ja que si el coneixes bé és més fàcil accedir a ell i guanyar-te la seva confiança per convence’l”, assegura Àlex Redondo, un absolut estudiós del futbol que s’abstrau de tot el que l’envolta quan es posa a analitzar futbolistes. En aquell moment, només existeixen a la seva ment ell i el jugador en què s’està fixant.

“Sóc molt meticulós a l’hora de veure un futbolista i analitzar-lo, penso que el meu punt fort és detectar el talent d’aquell jugador que encaixi en el que busquem”, destaca Redondo. El Llagostera buscava un secretari tècnic treballador i escrupulós, entusiasta i somiador, àvid per passar hores i hores veient partits de futbol per localitzar el talent de futurs jugadors pel Llagos. I aquesta figura l’ha trobat en Àlex Redondo, que va veure en el club llagosterenc l’entitat on gaudir de la seva feina i créixer com a professional, per això no va dubtar quan va rebre la trucada d’Oriol Alsina. Benvingut a la família Àlex, un plar tenir-te amb nosaltres!