PRÈVIA Villarreal B – UE Llagostera-Costa Brava: Amb la motivació de guanyar a un camp on mai ho hem fet

PRÈVIA Villarreal B – UE Llagostera-Costa Brava: Amb la motivació de guanyar a un camp on mai ho hem fet

El Villarreal B és un dels equips que millor futbol juga de la categoria com va demostrrt vencent al Municipal a la primera volta (0-3). El filial groguet suma quatre jornades seguides sense perdre i el Llagostera mai ha guanyat al seu camp. Sí, la dificultat és extrema, però ja sabem com assumeix el Llagos les situacions complicades i la capacitat que té per afrontar-les. El repte d’aquest dissabte al camp del conjunt castellonenc és gran però les nostres ganes de tornar a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho encara més.

“Com en tots els partits arribem amb molta il·lusió per guanyar. El Villarreal B és el rival que més superior ha estat a nosaltres a casa i té grans individualitats, és molt fort com a equip i té un entrenador amb les idees molt clares”, reconeix Oriol Alsina, que no obstant, i sabedor de la capacitat de la seva plantilla, confia plenament en les possibilitats de l’esquadra de la Costa Brava. “Històricament els filials no se’ns han donat bé. El Villarreal B voldrà tenir la pilota, juga en un camp gran i de gespa natural però nosaltres estem preparats i no renunciem a res. Hem d’intentar ser més contundents a les àrees que al partit de la primera volta”, analitza el tècnic.

Quatre són els precedents de l’equip blau-i-vermell a la Ciudad Deportiva del Villarreal contra el filial groguet: tres derrotes, per 4-0, 1-0 i 4-1, i un empat, la igualada sense gols de fa dues temporades. Les dades també es posen en contra del Llagostera, que té en aquests precedents una altra motivació més per treure un bon resultat contra el conjunt que dirigeix Miguel Álvarez. La solidesa defensiva amb què porta convivint el Llagos des de fa jornades –vuit gols encaixats als darrers 10 partits-, serà cabdal per intentar guanyar, com també millorar el percentatge d’encert de cara a porteria.

“Defensivament l’evolució ha estat molt bona des del principi de temporada però això és com la teoria de la manta, en què tot i tapar-te el cap deixes descoberts els peus: fem menys gols, i per tant hem de millorar ofensivament”, subratlla Oriol Alsina. Així que gosadia, solidesa defensiva i efectivitat ofensiva són els ingredients necessaris per tornar a assaborir la victòria que tant ve mereixent des de fa temps. I, per suposat, la presència d’almogàvers.