Chamorro: "El Llagostera és humil i familiar però molt professional"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 13 de març del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

És un dels jugadors més estimats per l’afició de la UE Llagostera. Per alguns el doble de l’exjugador espanyolista Osvaldo, per altres un jugador especial, capaç de fer fàcil el que sembla impossible, per tothom un referent de l’actual líder. Amable i proper, Salva Chamorro s’ha confessat a uellagostera.com a pocs dies -o hores- de ser pare!.

Molts nervis?
Si ho dius per la futura paternitat, una mica, jeje… Ens han dit que ja falta poc perquè neixi la criatura i ja en tenim ganes!!!

I esportivament com estàs?  Tant bé com poden indicar aquests 4 gols en els darrers 5 partits?
Sí, sí! Darrerament he tingut sort cara a porteria, marcant contra el Sant Andreu i l’Ontinyent i fent-ne 2 diumenge passat davant l’Oímpic. Estic amb ganes, il·lusionat, al cent per cent en l’aspecte físic i amb moltes ganes d’ajudar l’equip!

Creus que et trobes en el teu millor moment des de la teva arribada a Llagostera?
Més que jo, diría que és tot l’equip que està en un estat de forma espectacular. Això sí, no hem de baixar la guàrdia perquè ara arriba l’hora de la veritat.

I els gols?
Companys com Enric Pi, Pitu, Sellarès o Eloy Gila també estan veient porta sovint aquesta temporada. És igual qui faci els gols, el més important és seguir guanyant partits… i continuar líders, evidentment!

La temporada no ha estat fàcil per tu: l’expulsió contra el Valencia Mestalla, problemes físics…
Certament, entre una cosa i l’altra m’he perdut bastants encontres. Primer va ser la sanció de 4 partits, després les dues lesions… Va ser dur, ho vaig passar bastant malament, però de tot s'aprenen coses i ara estic ja plenament recuperat.

A un jugador com tu que, tot i la teva joventut, ja té experiència en el futbol, què li ha sorprès de la UE Llagostera?
Segurament el contrast: Un club humil i molt familiar però on tothom treballa amb enorme professionalitat. M’agrada molt aquesta conjunció entre la modèstia i la senzillesa i el desig de fer les coses ben fetes… altres haurien d’aprendre del Llagostera!

I, a falta de 9 partits pel final, parlar de play-off d’ascens a la Liga Adelante és encara tabú?
A veure, l’equip està convençut de poder fer alguna cosa gran aquesta temporada. Estem en un moment bo, amb moltes ganes, però és aviat per parlar de promoció. Ens queden 9 finals per davant i molts punts encara per disputar… però el que està clar és que aquest equip donarà la seva vida fins al final!!!