UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

Torna la tradicional 'Quina' nadalenca organitzada per la UE Llagostera
Escrit per Jordi Gastó dijous, 1 de desembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


L'ambient nadalenc ja es respira a tot arreu i a Llagostera això vol dir, entre altres coses, que es temps de 'quines'. La Unió Esportiva Llagostera n'organitzarà durant aquest mes de desembre dues en favor del club, que tindran lloc a l'emblemàtic edifici del Casino, a la cèntrica Plaça Catalunya de la població.

Tots els participants optaran a endur-se magnífics regals. La primera quina tindrà lloc el proper dissabte dia 3 de desembre, a partir de les 19 hores, tres quarts d'hora després de la conclusió del partit que l'equip d'Oriol Alsina jugarà enfront l'Orihuela al Camp Municipal (16:30 hores).

La segona serà dues setmanes mes tard, el 17 de desembre, a molts pocs dies ja de Nadal, i començarà mitja hora més tard, a les 19:30 Serà després d'un altre partit de l'equip a casa, el darrer del 2011, enfront l'Andorra de Teruel. Jugadors, directius, cos tècnic i, de ben segur, molts socis i simpatitzants del club, no faltaran en aquestes dues cites on, a més a més de passar una bona estona en un ambient molt llagosterenc, tothom podrà optar a magnífics premis que li endolcin encara més aquestes festes.