UE Llagostera

PROPER PARTIT / PRÓXIMO PARTIDO · 26/07: Espanyol B - UE LLAGOSTERA (19:30 h)

Nou punt de trobada llagosterenc
Escrit per Redacció dijous, 1 de desembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


Des d'ahir dimecres, el futbol a Llagostera ja té un nou punt de referència. Jugadors del primer equip de la Unió Esportiva, cos tècnic i directiva van assitir per la tarda a la reobertura del 'Clàssic', un pub-restaurant totalment remodelat situat al bell mig de la població, a la emblemàtica Plaça Catalunya.

Tots els integrants de la Unió Esportiva van quedar gratament sorpresos de l'aposta realitzada pels responsables del 'Clàssic'. El nou local, d'estètica moderna, vol convertir-se en l'epicentre de la localitat a nivell social i també esportiu. Una aposta agosarada i de qualitat tant a l'hora de fer un àpat com de prendre una copa.

Serà, de ben segur, un lloc que aviat es convertirà en un punt de referència de la nit llagosterenca i de les poblacions properes. Si la Unió Esportiva Llagostera ja fa temps que està de moda, de ben segur que el Clàssic també ho estarà !!!. Com és costum al club, l'entitat blaugrana està al costat d'entitats i associacions del poble, fent més gran la marca Llagostera a Catalunya.