Un punt amb regust agredolç
Escrit per Redacció dimarts, 4 de febrer del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Filial - Cròniques


El Llagostera B va encadenar el seu tercer partit sense perdre, però el punt sumat al camp de l’Anglès va tenir un regust agredolç, ja que els jugadors de Pau Hidalgo van anar sempre per davant el marcador i globalment van ser millors que el seu rival. El primer temps fou de total i absolut domini dels llagosterencs, que haurien pogut marxar als vestidors amb un avantatge molt més ampli al seu favor.

La segona part va ser una mica més equilibrada, però el Llagostera sempre va donar més sensació de poder guanyar un partit que l’Anglès va igualar per tercera i definitiva vegada a 12 minuts pel final. El filial rebrà el proper dissabte per la tarda el Breda, equip que suma dos punts més. La intenció, maantenir la bona línea dels darrers partits, sumar els tres punts i començar a marxar de la zona delicada de la classificació.

ANGLÈS 3 - LLAGOSTERA B 3

Anglès: Velasco, Peracaula (Nuno), Vilaró, Crous (Quer), Martínez (Raya), Salleras, Aniol, Vílchez, Sarssanedas (Turón), Sergi i Torné.

Llagostera B: Adrià Muñoz, Varese, Gerard Sarrà, Eloi, Guille (Pere), Mamadou , David Sánchez (Sergi) Jose Flores (Mateo), Pol Mitjà (Reyes) i Pato.

Àrbitre: Tomé Moreno. Va amonestar Peracaula, Vilaró, Aniol, Sergi, Nuno i Turón (Anglès) i Varese, Gerard Sarrà, Mateo i Pol Mitjà (Llagostera B).

Gols: 0-1, Jose Flores (21’). 1-1, Crous (30’). 1-2, Jose Flores (36’). 2-2, Varese, en pròpia porta (60’). 2-3, David Sánchez (65’). 3-3, Sergi (78’).