Álex Cruz: "El triomf contra el Prat ens dóna molta energia a l'equip i a mi"
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 29 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

Per Álex Cruz, el de diumenge va ser un partit màgic. El dia del seu retorn a l’equip, va estrenar-se com a golejador –i per partida doble- amb la samarreta blaugrana. A més, les seves dues dianes van servir per a que el Llagostera guanyés el primer partit del 2014 i tornés a ser líder!. L’extrem canari s’ha confessat a uellagostera.com.

Un encontre per recordar!
Sí, és clar!. Vaig acabar molt content. Poder ajudar amb dos gols a aconseguir el triomf i tallar així la ratxa de derrotes és una cosa que reconforta.

L’1-1 va ser psicològic, perquè l’equip no acabava de reaccionar...
Cert. Després d’un altre penal rigorós en contra, vam passar els nostres pitjors minuts. Però va arribar la falta i ho vam poder aprofitar.

Però tu no ets un llançador habitual…
No em tocava tirar-la, però tenia tanta confiança que li vaig demanar a Pitu poder xutar jo. Em va dir que cap problema i la rosca em va sortir perfecta!

Tu mai no has destacat en aquests tipus de llançaments, oi?
Per la meva joventut, poques vegades ho he pogut fer. Són altres companys els que porten els galons. No obstant, tenia molt bones sensacions i vaig encertar!

I als pocs minuts del segon temps arriba el 2-1!
La vaig esperar al segon pal i vaig poder definir bé. Imagina't quina alegria!!!

Físicament imaginem que no estàs al cent per cent…
No, està clar, i per això vaig demanar el canvi en el tram final. Després d’un mes i mig –i amb el Nadal pel mig- de baixa, poc a poc vaig recuperant la forma ideal. Aquest dos gols m’ajudaran, segur. I a l’equip, la victòria també!

Després de les tres derrotes seguides, estàveu tocats psicològicament?
No tocats, però sí preocupats per la manera com havien arribat, en jugades d’estratègia on potser hi va faltar concentració. Diumenge vam tornar a demostrar, com ja vam fer tota la primera volta, de què som capacos. És un triomf que ens ha donat altre cop molta energia, que servirà per canviar la dinàmica, segur.

I, assolits els 45 punts, ara quin ha de ser l’objectiu?
Quedar el més amunt possible, tant de bo entre els quatre primers. Amb humilitat, com hem fet des d’un inici, amb aquest bon ambient que es viu al vestidor i amb les nostres virtuts.

Quina serà la clau per poder-ho aconseguir?
El més important és no patir una altra sèrie de resultats negatius. El Llagostera té dos grans avantatges. Un, que depén de sí mateix perquè, a dia d’avui, tots els equips tenen menys punts. L'altre, que ja hem demostrat que el més fort d’aquest conjunt és el grup i que, jugui qui jugui, dóna la cara. Això permet mantenir un molt bon nivell.

Estàs aclimatat a Llagostera?
Del tot! Al poble, a la idiosincràsia del club, als companys…

I al terreny de joc?
També, també! ara nomès em menjo la tanca si un rival em dóna una empenta!