Un punt més i porteria a zero
Escrit per Quim Carbó dimarts, 28 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Filial - Cròniques


Inici de la segona volta i un punt més pel filial llagosterenc, que per segona semana consecutiva no va encaixar cap gol. Sense David Costa, absent per molèsties, va faltar una mica de pólvora en els metres final per aconseguir el ‘sis de sis’ en set dies. El partit va ser molt intens però poc vistós. Els blaugrana van plantar sempre cara un Can Gibert que va ser la revelació a la primera meitat de la segona volta, i que es va mostrar en tot moment com un bloc molt compacte.

L’encontre va anar de més a menys tant en bon joc com en ocasions –sempre repartides- i l’empat final va ser absolutament lògic. El filial llagosterenc visitarà diumenge vinent l’Anglès, conjunt que també suma 20 punts i que, una posició pel damunt dels blaugrana, marca ara la permanència a la taula classificatòria.

LLAGOSTERA B 0 - CAN GIBERT 0

Llagostera B: Adrià Muñoz, Varese, Gerard Sarrà, Oriol (Sergi), Eloi, Guille, Mamadou , Mesa (David), Jose Flores (Mateo), Pol Mitjà i Pere (Pato).
Can Gibert:
Gurt, Vallecillo, Áxel, Pinto, Peralta, Tirso (Verdaguer –Garrutxin-), Héctor, Nitu, Derek, Reinoso (Garrutxo) i Ibarzábal.
Àrbitre:
Rubio Ponsatí. Va amonestar Oriol, Guille i David (Llagostera) i Vallecillo, Áxel, Pinto, Garrutxo i tècnic, F. Gala.

Fotos: Jun Ying

Gols: -