El Llagostera convida a l'aperitiu!
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 22 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

Nova iniciativa incentivadora de la Unió Esportiva Llagostera per portar gent al camp. Diumenge contra El Prat (12 hores) els primers 200 aficionats que vinguin al Municipal rebran a l’entrada al recinte una bossa de patates fregides, obsequi de la marca Frit Ravich. Sens dubte, un al·licient per llepar-se els dits!!!.

La Junta Directiva blaugrana, sempre en busca de noves maneres de captar aficionats i que els futbolistes blaugrana tinguin el màxim suport, ha arribat a un acord amb la marca Frit Ravich per obsequiar amb una bossa de suculentes patates fregides les primeres 200 persones que vinguin al camp diumenge vinent al migdia. Frit Ravich, empresa líder d’alimentació amb seu a Maçanet de la Selva –a menys de 20 quilòmetres de Llagostera- ha vist amb molt bon ulls poder donar un cop de mà al que és, des de fa ja vàries temporades, el segon club de les comarques gironines.

Així doncs, cada una de les primeres 200 persones que facin acte de presència al Municipal per presenciar l’importantíssim partit entre la UE Llagostera i l'AE Prat veuran el partit amb un molt bon gust de boca. D’altre banda, el club segueix oferint preus especials pels encontres de la segona volta. Diumenge vinent, l’entrada al recinte costarà només 10 euros, menys que molts partits de la Tercera Divisió catalana. Socis de la UE Llagostera i del Girona FC –aquests prèvia retirada d’una entrada a taquilles després de presentar el carnet del club blanc-i-vermell- podran accedir de franc al recinte.