UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Jordi Masó confia en poder mantenir molt temps la seva barba!
Escrit per Jordi Gastó dijous, 2 de gener del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Entrevista

 

Poca gent ho sap fora del vestidor del primer equip blaugrana, però la ‘nova imatge’ que les darreres setmanes ha mostrat Jordi Masó no és casual. La cada cop més poblada barba del lateral blaugrana obeeix a una promesa, que tots els llagosterencs voldran, de ben segur, que tingui una llarguíssima durada!

D’on va sortir la idea de no afeitar-te la barba fins que l’equip perdi?
Va ser un dia al vestidor xerrant amb l'Òscar. Parlant de barbes em va dir que fins que no tornés a jugar no se la treuria. Jo no vaig voler ser menys i li vaig dir que fins que no perdéssim un partit no m’afaitaria tampoc. Aquell cap de setmana ell va jugar… i la meva barba segueix creixent!

Quant temps portes ja amb barba?
No ho sé exactament, perquè abans no anava pas del tot afeitat tampoc, però diria que uns dos mesos ben bons!

T’està provocant molèsties?
No, no! A la única que crea problemes és a la Mariona, la meva xicota… Pobreta, és la que m'ha d'aguantar! Jo ja m'hi he acostumat i fins i tot ja m'agrada. I més encara pel motiu pel qual la porto!

Ets conscient que la situació es pot allargar molt? Com a mínim així ho esperen tots els llagosterencs!
Sí, quan em veig al mirall de vegades penso si m'hi hauré de fer rastes algun dia!!! Però el que crec també és que si miro més lluny d'una setmana vista pensant amb la barba, aquesta pot marxar. Sóc un xic supersticiós i per tant no m'imagino un futur llunyà amb barba perquè sé que això portaria mala sort.

Tu, que ja compleixes la tercera temporada al club, quina creus que és la clau perquè l’equip encara funcioni millor ara que en les dues darreres?
Com sempre, el grup. Aquest any hem tornat a fer una pinya importantíssima, a més amb jugadors de molta qualitat i d'altres que han acabat d'explotar a la categoria. Tota la plantilla que tenim, sempre amb la base del ‘pit i collons’ i un gran cos tècnic al darrera que ens marca les pautes, fa que siguem on som.

Personalment, quin balanç fas d’aquesta primera volta de la lliga?
Jo estic força content! No hauria dit mai que jugaria de lateral i ara m'agrada molt. Per desgràcia l'Aimar ha estat un any lesionat, per fi ara torna i això voldrà dir que aquesta titularitat no serà permanent. Fins ara érem 2 laterals esquerres i un dretà, així que ho tenia tot de cara per ser un fixe del cos tècnic. Però ara me n'alegro moltíssim que les coses es compliquin més per jugar, perquè això voldrà dir que l'equip millorarà.

I en aquesta lliga fins i tot has vist porta!
El gol de Sant Andreu em va fer molta il·lusió. Després de 3 anys ja tocava estrenar-me!!!

 

>> Fotos: Isaac Navarra