Moltes baixes però màxima il·lusió
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 7 de desembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

Segon desplaçament consecutiu fora de casa i segona i darrera visita de la temporada a les Illes Balears. Un Llagostera farcit de baixes però amb la confiança que dóna un liderat aconseguit a base d’encert i treball, visita al camp del Constància, equip que està portant a terme un bon inici de temporada i que al seu camp sempre és un adversari complicadíssim. Els precedents dels llagosterencs a les Illes no son gaire bons –aquesta temporada, davant l’Atlético Baleares, l’equip va encaixar la única derrota de la lliga i la passada no va poder guanyar els d’Inca en cap dels dos partits de lliga-.

Demà els blaugrana es retrobaran amb l’exjugador llagosterenc Nico –el punta que va marcar l’històric gol de la Copa del Rei a Mestalla- i amb l’entrenador català Joan Esteva, amb qui el cos tècnic blaugrana manté unes molt bones relacions. A part del rival, un inconvenient seran les baixes. A les conegudes des de fa dies –per sanció i lesió- s’ha afegit ara la del defensa Lobato, que no va acabar el partit a Reus, pateix un trencament de fibres al recte i no podrà reaparèixer fins després de Nadal. Lluis Carrillo admet que “evidentment a ningú no li agraden les absències, però sempre repetim que, en aquest equip, surti qui surti al camp ho dóna tot. Fins i tot si els problemes sorgeixen durant el mateix encontre, com a Badalona o a Reus, on tot i tenir expulsats i lesionats durant el partit, vam estar a un nivel enorme i vam guanyar”.

Del rival de demà, parla com un “conjunt molt difícil de superar al seu camp, on treu bons resultats. Ells acostumen a jugar d’inici amb joc combinatiu, centrals oberts i laterals estirats, però tampoc no fan elaboracions llargues ni arrisquen massa. En cas de ser pressionats opten pel futbol directe”. Afegeix que “els seus bandes són ràpids i perillosos” i, sobre el terreny de joc, Carrillo apunta que “com tots sabem és gran, de gespa natural i acostuma a estar en mal estat. Ens hi haurem d’adaptar, és el que toca”·. El Llagostera te les baixes de Tarradellas i Sellarès –sancionats per acumulació d’amonestacions- i les dels lesionats Aimar, Planagumà, Salva Chamorro i Lobato. Cano, tot i tenir molèsties, completarà una expedició que marxa aquesta tarda per via aèria i amb els següents jugadors: Moragón, Ratti, Masó, Òscar, Vallho, Barnils, Pi, Barón, Tito, Pitu, Fullana, Jordi López, Cano, Álex Cruz, Eloy Gila, Aumatell i Nuha.

CONSTÀNCIA - LLAGOSTERA
(jornada 17)

Dia: Diumenge, 8 de desembre.
Hora: 12:00.
Camp: Nou Camp d’Inca.
Àrbitre: Sanchís Cambra (Comitè velencià)

Precedents a Segona B: TEMPORADA 2012-13 Llagostera, 2 – Constància, 2 (Sellarès i Nico) i Constància, 2 – Llagostera, 1 (Joaqui)