Preu reduït pels socis de l'Olot
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 6 de novembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

El gran duel de diumenge (12 hores) al Municipal, el primer gironí des que el Llagostera va aconseguir l’ascens a Segona B, es mereix un ambient especial. I amb la intenció que tot el que l’envolti sigui una festa, els abonats visitants tindran un descompte en el preu de la seva entrada al recinte. Tots els socis de la Unió Esportiva Olot que mostrin diumenge a la taquilla del Municipal el carnet de soci de la temporada 2013-2014 podran beneficiar-se d’un descompte en el preu de la seva localitat, per la qual només hauran d’abonar 12 euros. El Llagostera habilitarà una zona del camp perque s’hi puguin ubicar els aficionats garrotxins, tot i sabent que de ben segur l’esportivitat serà màxima entre les aficions de dos clubs molt units.

Llagostera i Olot, els dos millors equips gironins actualment després del Girona –entitat que milita en el futbol professional-, mantenen unes excel·lents relacions a tots els nivells, començant pel directiu. Només cal recordar que fa dos estius tots dos equips van jugar un partit amistós amb carècter benèfic al Municipal garrotxí. L’encontre va servir no només per a recollir ‘in situ’ aliments per les famílies més necessitades sinó també per fer un donatiu a entitats com Càritas i Special Olympics. Aquestes bones relacions han fet possible aquest acord a l’hora de fixar el preu de les entrades de diumenge per presenciar un partit inèdit a Segona B.

Un encontre espectacular, entre dos conjunts que han començat la lliga molt forts. Tothom vol que el matx es converteixi en la gran festa del futbol gironí, tant a les graderies com damunt el terreny de joc. L’expectació a nivel de mitjans de comunicació i de públic és enorme i s’espera que el Municipal llagosterenc presenti una de les millors entrades dels darrers temps.