Carrillo: "Els punts són pel Barber"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 21 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - NotíciesLa roda de premsa posterior al partit guanyat davant l’Ontinyent al Municipal llagosterenc va ser especialment emotiva per la dedicatòria que Lluis Carrillo, en nom de tots els integrants del club blaugrana, va fer a Josep Mir, ‘el Barber’, traspassat la passada setmana i a qui se li va dedicar el triomf. “En Josep Mir era una de les persones que, amb la seva afició i la seva ajuda, ha fet possible que aquest club, la UE Llagostera, sigui ara on és. Per això, tots el que formen part de l’entitat li volem dedicar aquest triomf”.

Respecte al partit, Carrillo opinava que “ha estat una victòria dura, molt teballada. L’Ontinyent ha fet un joc directe, ha estat un encontre de moltes pilotes dividides i faltes... Ens ha costat entrar i en alguns moments tenir el control del joc. Penso que a vegades hem de tranquilitzar-nos una mica més, però globalment estem molt satisfets de seguir sumant de tres en tres aquí a casa”. Després de la derrota a Mallorca, guanyar era “importantíssim. L’equip torna a agafar confiança i es demostra que, si estem concentrats fins el xiulet final, tirarem els partits endavant. Avui l’equip ha defensat be fins el 95’, tot i que l’expulsió de Cano, que no entenc, ha estat un hándicap perque ells, en pilotes llargues, eren perillosos”.

Precisament el central serà baixa per sanció a Xàtiva: “Esperem poder recuperar a Lobato –indica Carrillo-, ja que Òscar encara no estarà a punt”. Tot per “intentar guanyar fora de casa, que ens fa molta il·lusió. És vital que del Municipal no s’escapin punts, però tant de bo guanyem per primer cop com a visitants diumenge vinent al terreny de l’Olímpic. No oblidem que és l’inici d’una semana importantíssima i molt dura, amb nou punts en joc”.