Carrillo: "Hem d'aprendre dels errors comesos davant l'Espanyol B"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 3 d'octubre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


Finalitzat el partit, i en roda de premsa, Carrillo reconeixia que el Llagostera no havia estat al nivell habitual dels darrers encontres, en especial a casa. Assumia també que la final està molt i molt complicada, però que queden encara 90 minuts per jugar i tot pot passar en un duel de futbol. “Era un partit amb jugadors poc habituals i en certs moments ens ha faltat saber combinar, estar atents… Una derrota sempre és dolorosa, però dels errors n’hem d’aprendre. Esperem que aquest partit hagi estat un toc d’atenció cara a la lliga, començant pel partit de diumenge davant L’Hospitalet, i que tornem al gran nivell que l’equip demostra darrerament, sobretot a casa”.

Al marge, Carrillo també comentava que “els tres gols seus han estat en moments psicològics, dels que fan mal. Minuts 1, 45 i gairebé al final del partit… Potser podíem haver empatat, però tampoc crec que es pugui dir que el seu triomf ha estat injust. Repeteixo que en certes fases de l’encontre ens ha costat molt i crec fins i tot que hem anat una mica perduts. Sempre mirant en positiu, ara hem d’analitzar bé els errors i rectificar el que calgui”.

Respecte al desenllaç d’aquesta final “està molt complicada, però no impossible. Dels primers 90 minuts n’hem sortit perdedors, tot i això en queden 90 més i nosaltres anirem a Sant Adrià a competir amb la màxima il·lusió. Ells són un bon equip, i en el seu camp, gran, saben obrir bé el joc, però per ganes no perdrem, això segur”.