Coneixent el Sant Andreu
Escrit per Redacció divendres, 27 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El primer equip del Llagostera afronta l'enèssim duel català consecutiu, fruit del caprici del calendari d'enllaçar-los seguits. Com és habitual aquesta temporada, el divendres toca l'anàlisi de l'altre equip català, en aquesta ocasió de mans del camp de premsa de la Unió Esportiva Sant Andreu, Oriol Pablo.

UE SANT ANDREU: Per Oriol Pablo

Ja fa deu dies que els treballs de canvi de gespa al Narcís Sala van finalitzar. Les obres van obligar l’equip quadribarrat a jugar “exiliat” a Can Dragó, un estadi de dimensions reduïdes, amb una gespa gastada, i unes instal·lacions gens preparades per acollir un partit de Segona B o Copa del Rei. Tot i això, el bagatge de l’equip de Patxi Salinas a l’altre cantó de l’Avinguda Meridiana ha estat immaculat, un fet que esportivament fins i tot fa haver de lamentar la tornada a casa.

El Sant Andreu va disputar al Municipal de Porta un total de quatre partits, dos de Lliga, contra rivals de la dificultat d’Olot i Nàstic, i dos de Copa, contra la Peña Deportiva i novament contra l’Olot. El balanç és de quatre victòries i de set gols a favor i dos en contra. La intensitat ha estat segurament la clau d’aquesta sèrie de partits a Can Dragó, amb l’equip encomanat de la pressió que exercia un públic encara més a sobre del terreny de joc que al Narcís Sala. I és que la mitjana d’assistència ha estat de 1.100 espectadors, que en un camp petit fan que la sensació sigui de ple a les graderies.

Ja amb la gespa nova, la tornada a casa és una incògnita. Patxi Salinas diu que es mantindrà l’estil que hem vist fins ara, caracteritzat pel treball incansable i la lluita darrere la pilota, però aquest diumenge la superfície serà nova tant pel Llagostera com pel Sant Andreu, que encara no l’ha tastat en partit de competició.