Coneixent l'Espanyol B
Escrit per Redacció dijous, 19 de setembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


La Unió Esportiva Llagostera s’enfronta aquest proper cap de semana, per tercera vegada consecutiva, a un equip català. Toca, doncs, un anàlisi del rival de dissabte, el RCD Espanyol B de Manolo Márquez. L'encarregat de realizar-lo, el periodista del diari ‘La Grada’ i col·laborador d'Sport, Jordi Luengo.

RCD ESPANYOL B: Per Jordi Luengo

L'Espanyol B va aconseguir el passat diumenge contra l'Olot la seva primera victòria del campionat. Tot i les bones sensacions que va oferir el conjunt de Manolo Márquez durant la pretemporada, en els tres primers partits de lliga la falta d'encert davant la porteria va privar l'equip d'aconseguir algun punt més. Com a la majoria de filials, als blanc-i-blaus els hi està costant agafar el to de la competició, i més després de la gran renovació que ha patit la plantilla i l''overbooking' de jugadors durant l'estiu.

De totes formes, el joc desenvolupat per l'Espanyol B convida a l'optimisme i a mida que la competició avanci, segur que anirà a més. La principal diferència respecte el curs anterior és que s'ha tornat a apostar per jugadors de la casa. La pedrera té de nou protagonisme. Set jugadors -Pau López, Aitor Granados, Eric Bertrand, Albert Miravent, Joan Jordà, Kilian Grant i Mamadou Sylla- han pujat des del juvenil. Units als Clerc, Paul Quaye, Héctor, Duarte i Irawan -que ja estaven la temporada passada- i a Pere Martínez i Marc Caballé -que després de formar-se al conjunt perico, han tornat aquest estiu-, suposa que dins la plantilla militin 14 jugadors fets a Sant Adrià.

Raillo, Rober, Xavi Puerto, Aday, Borja i Jairo, joves amb gran projecció, són les noves incorporacions d'un grup dissenyat per oferir un bon futbol i tornar a nodrir de joves de la pedrera el primer equip del RCD Espanyol.