"Encara ens falta experiència"
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 24 d'octubre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El tècnic de la UE Llagostera, Oriol Alsina, reconeixia després de la derrota al camp de L'Hospitalet que "al meu equip li falta encara una mica d'experiència en moments puntuals, encara que partit a partit l'anem agafant". El màxim responsable de l'equip creu que "això provoca situacions desfavorables per nosaltres".

"A la jugada del gol d'Haro, però també en algunes altres, una falta tàctica al mig del camp hagués pogut evitar situacions de perill per la nostra defensa. Però s' ha de tenir en compte que juguem amb futbolistes sub'23 com Masó, Pedrito o Alex Ruiz, i altres que aquesta temporada debuten a la Segona B, com Vallho o Aimar". Alsina en cap moment vol treure mèrits a L'Hospitalet: "El resultat va ser just, ells son un gran equip, favorit no sols a jugar la promoció d'ascens, sinó a fer-ho com a campions de grup. Tenen un joc ràpid i de triangulacions espectacular, arriben fins a la cuina".

Això si, el tècnic creu que en atac, el Llagostera hauria d'haver fet més: "Hem estat malament en la darrera passada, i a dalt ens fa falta uina mica de confiança per poder traduir en gol les ocasions de les que disposem... No la fiquem a dins!. La part positiva és que, davant d'un gran rival, vam estar vius fins el final i els meus jugadors van treballar moltíssim del primer al darrer minut".