Carrillo: "Hem confirmat les bones sensacions de pretemporada"
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 25 d'agost del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

A la conclusió del primer partit del Campionat de lliga 2013-2014, Lluis Carrillo confirmava en roda de premsa la satisfacció de tot el cos tècnic tant pel bon resultat aconseguit com per la imatge oferta per la Unió Esportiva Llagostera davant un equip potent i que és el filial d’un conjunt de Primera Divisió.

“Veníem d’una pretemporada bona, amb importants sensacions, i avui les hem confirmat. Després de dues temporades a Segona B començant amb una derrota, estem molt contents de, per fi, sumar els tres punts en l’estrena. Sempre és important començar bé”, indicava a la conclusió del partit el tècnic dels gironins.

“Al nostre camp, amb les mides reduïdes, necessitem intensitat màxima, estar concentrats al cent per cent i lluitar els 93 o 94 minuts que pot durar un partit. Avui l’actitud dels jugadors ha estat exemplar i hem fet un molt bon primer temps. Potser a la segona part ham vist un encontre més d’anada i tornada, però globalment hem tingut més ocasions. Defensivament, a més, s’ha treballat molt bé i gairebé no ens han creat cap oportunitat de gol tot i que ells són un molt bon equip”.

Quant als futbolistes arribats aquest estiu, Carrillo afegeix que “estem molt contents de la seva adaptació, tant dels que han jugat contra el Villarreal com dels que no ho han fet”. I respecte als ja ‘veterans’, era obligat parlar en roda de premsa d’Enric Pi, “un comodí, 100% jugador d’equip, que cada dia ens sorprén. S’adapta a qualsevol posició i sempre ho fa bé… avui ha acabat de davanter centre!!!”. Quant a Sellarès, que no va poder acabar el partit, “sembla que ha estat un mal gest i per precaució hem fet el canvi… a primera vista no seria res greu”.

Per finalitzar, el tècnic feia referència a que “alguns futbolistes, per diverses raons, no es troben al cent per cent però van millorant. Tarradellas ha jugat avui uns minuts, Aimar podria estar a punt per dissabte i Jordi López esperem que en 10 dies tingui ja ritme de competició… De moment tenim 21 futbolistes disponibles, tot i que fins el 31 d’agost hi ha temps de fitxar un jugador per banda que completi la plantilla. Seguim buscant-lo”.