Oriol Alsina creu que "diumenge començarà a canviar la història"
Escrit per Redacció dijous, 13 d'octubre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El màxim responsable tècnic de la UE Llagostera, Oriol Alsina, està convençut que "si bé en el partit de Copa del Rei davant L'Hospitalet es va tornar a repetir la mateixa història que vivim des de principis de temporada, a partir de diumenge tot canviarà, n'estic convençut. L'equip sortirà d'on està ara mateix".

El tècnic de l'equip gironí creu que "vam fer com a mínim els mateixos mèrits que L'Hospitalet, un gran equip, per passar a la quarta eliminatòria, però en una jugada puntual d'estratègia ens van guanyar. Tot i això estic molt orgullós dels meus jugadors, del seu treball, de la seva lluita".

Alsina afegeix que "a partir d'ara nomès tenim la lliga per disputar Estic convençut que aquest equip sortirà endavant. Sé que al diumenge arribarem justos físicament i hem de veure com evolucionen Barón i Marc Mas -que per lesió no van poder acabar el partit de Copa-, però amb el treball i sacrifici d'aquests darrers partits, segur que el primer triomf a Segona B arribarà aquesta setmana. Serà un punt d'inflexió i anirem cap a dalt"