És hora de canviar la història
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 28 de setembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El Llagostera rebrà dissabte a les cinc de la tarda al Reus amb la intenció de sumar els tres punts i poder canviar la història present i també la passada. L'equip d'Oriol Alsina suma dos empats consecutius fruit de la millora progressiva en el seu joc. L'equip buscarà el primer triomf en lliga i de la recent història a Segona B.

En cas d''aconseguir-la acabaria, a més, amb una malastrugança. En els únics quatre enfrontaments oficials entre ambdós equips -les darreres dues campanyes, a Tercera Divisió-, els gironins no han sumat cap punt ni han pogut marcar cap gol al Reus. La temporada 2009/2010, els del Baix Camp es van imposar per 0-1 a Llagostera i per 3-0 al seu estadi. L'any passat, doble victòria reusenca per la mínima. Al final, però, el títol de lliga va ser pels gironins, mentre el Reus va finalitzar quart a la lliga regular.

Uns i altres, això si, van ser els únics equips catalans que van assolir l'ascens a Segona B, on actualment ocupen posicions ben diferents -primer i darrer- a la classificació. Encara que tots dos tècnics mantenen des de fa temps una excel·lent relació personal, ningú dubta que Oriol Alsina espera poder 'venjar-se' esportivament del seu gran amic reusenc, l'entrenador Santi Castillejo.

 

Foto: REUS24.COM