UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Autocars de franc per la Copa Catalunya
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 8 d'abril del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa Catalunya

Conscient de l'excepcionalitat del partit de semifinals de la Copa Catalunya, la Unió Esportiva Llagostera vol comptar amb el màxim suport dels seus aficionats en la històrica cita contra l'Espanyol que tindrà lloc el dimecres 17 d'abril. És per això que organitzarà dos autocars de franc per viatjar a Tarragona.

El club posarà a disposició dels seus seguidors -siguin o no socis de l'entitat- un centenar de places d'autobus totalment gratuïtes per anar a presenciar el partit que es jugarà al Nou Estadi de Tarragona. Tothom qui a partir de demà reservi la seva localitat a les oficines del club -Camp Municipal de Llagostera, horaris habituals de tarda- tindrà dret a una plaça per l'autocar que el mateix dia del partit, al voltant de les 16 hores, sortirà del camp de futbol.

Les places en aquests dos autocars -prop d'un centenar- es reservaran per ordre estricte de compra de l'entrada. Això vol dir que tothom que vulgui viatjar de franc i amb totes les comoditats fins a Tarragona haurà de donar-se pressa i reservar la seva entrada. Recordem que els preus de les localitats -fixats perla Federació Catalana de Futbol- són de 40, 25 i 15 euros, depenent de la seva ubicació. Els socis dels quatre clubs participants tindran un petit descompte i hauran d'abonar 35, 20 i 10 euros respectivament.

D'altra banda, el club té previst fer el proper dilluns dia 15 al matí, a la sala de premsa del Camp Municipal de Llagostera, la presentació oficial de la samarreta commemorativa i reivindicativa que l'equip blaugrana lluirà en el partit contra l'Espanyol. A la roda de premsa també es donaran detalls de les diverses accions que es portaran a terme amb aquesta indumentària especial.