UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

Alsina: "Estic molt satisfet de la imatge"
Escrit per Jordi Gastó dijous, 29 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

El tècnic llagosterenc manifestava al final del partit estar "molt satisfet del rendiment de l'equip, tot i que avui no hem tingut sort i en el global dels dos partits tampoc. Aquí ens han fet un golàs que mai més no el faran, des del seu propi camp. Nosaltres hem tingut una acció clara d'estratègia que era l'empat".

A la segona part "hem acusat una mica el desgast físic i el fet de que la lesió de Moragón -per sort no sembla res greu- ha fet que només poguessim fer dos canvis de jugadors de camp i no tres com teniem previst ". El partit de Mestalla, on als jugadors "els he dit que disfrutessin, juguessin i miressin de no lesionar a cap futbolista rival", serà "inoblidable pels nostres, en especial els joves. Hem sortit amb cinc futbolistes sots'23. El nostre rendiment ha estat motiu d'orgull pel club, pel poble". Respecte el tècnic rival, Alsina afirmava que "Pellegrino m'ha felicitat i m'ha dit que no semblàvem un equip de Segona B, que els hem posat en dificultats durant molts minuts.... tot i que això, quan perds, no et serveix".

Ara l'equip es podrà centrar en la lliga on "portem els mateixos punts en les mateixes jornades que la temporada passada. Sens dubte serà un avantage preparar els partits setmana a setmana. El del proper diumenge serà el darrer en què estarem condicionats físicament", acabava d'indicar Alsina.

Els jugadors del Llagostera també valoraven positivament la imatge de l'equip tot i la derrota.

Pitu indicava que "en tot moment hem plantat cara a un equip de Champions i al final hem trobat premi al nostre treball amb el gol de Nico". Afegia que "l'arribada a l'estadi, els vestidors, trepitjar la gespa... tot ha estat una cosa històrica, també pel Llagostera i tota la població. Ara a veure si ens centrem en la Lliga i arrenquem". Per la seva banda, Nico, autor del gol, apuntava que "ha estat una diana molt important, històrica, tot i quedar-te el regust amargant que no hagi servit per continuar a la Copa del Rei". El manacorí afegia que "podem sentir-nos orgullosos de la imatge que ha donat l'equip. Hem demostrat saber fer les coses bé... això si, estem esgotats! Ells toquen bé la pilota i el camp era molt gran".