UE Llagostera

PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Tot llest per marxar a València!
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 26 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

L'expedició de la Unió Esportiva Llagostera, formada per jugadors, cos tècnic, membres de Junta Directiva i premsa del club, marxarà demà al matí cap a València, on dimecres l'espera un escenari de Champions League, Mestalla, per jugar contra el Valencia CF la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei.

L'autobús sortirà del Municipal llagosterenc a les 09:15 hores i, com d'altres vegades, s'aturarà a dinar a Torreblanca abans de continuar viatge cap al sud. L'arribada a l'hotel on s'allotjarà l'equip (Posadas de España, a la localitat de Paterna) és prevista per a les 15:20 hores. Tot seguit, seguint el ritual d'altres vegades en partits de lliga quan l'equip juga per la zona llevantina, hi haurà una sessió d'entrenament -de 17:00 a 18:15 aproximadament- a la mateixa Ciutat Esportiva del Valencia CF, a Paterna.

Un cop finalitzada, temps per anar al cinema -un altre clàssic-, sopar i cap a les habitacions. El dimecres l'equip farà també la rutina habitual d'aquests casos: esmozar, passeig en grup pels voltants de l'hotel, dinar, descans i a les 17:30 sortida cap a Mestalla, on s'arribarà a les sis de la tarda, una hora i mitja abans de l'inici del partit. En acabar l'encontre, l'expedició farà via cap a Llagostera, on s'està previst arribar cap a les 03:30 hores de dijous... sempre que el partit hagi durat 'només' 90 minuts!