Gran derbi pel filial
Escrit per Jordi Gastó divendres, 16 de novembre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Filial - Notícies

Si el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera no té partit aquest cap de setmana -per la inclusió a darrera hora de l'Orihuela, que ha deixat el grup de Segona B en un nombre imparell de 21 equips-, el filial jugarà el 'derbi del suro', dissabte a les 16 hores al Municipal. No hi falteu... és més que un partit.

La rivalitat -social, econòmica i esportiva- entre Llagostera i Cassà és gairebé llegendària, i els darrers enfrontaments entre tots dos equips -de poblacions separades per menys de 10 quilomètres-, han estat tan emocionants com igualats. Les circumstàncies esportives han volgut ara que aquest 'derbi del suro' tingui com protagonista un filial -Llagostera B- i un primer equip -Cassà- i es jugui en una categoria més baixa, la Tercera Catalana.

Fa un parell de temporades el duel, entre els primers equips de tots dos clubs, es va disputar a la Tercera Divisió. Tots dos conjunts són ara mateix entre els favorits del grup 16 per aconseguir l'ascens de categoria, èxit reservat als dos primers al final del campionat. En aquest moment, després de 10 jornades, el Cassà ocupa la segona plaça amb 25 punts, mentre el Llagostera -dirigit per Jordi Juanola i Albert Perxachs- és cinquè amb 21punts però un partit menys... i un altre en què encara espera 'recuperar' els tres punts.

L'expectació és molt gran a les dues localitats, i la Junta Directiva de la UE Llagistera ha decidit de manera excepcional fer pagar entrada -5 euros- per presenciar aquets partit dissabte a les quatre de la tarda al Municipal. Els socis locals, això sí, entraran de franc. Alguns jugadors del primer equip, necessitats de minuts de competició, els tindran amb el filial.