UE Llagostera

PROPER PARTIT · 6 d'Agost · Palamós - UE LLAGOSTERA (20:30 hores)

Tot llest per la gran festa!
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 29 d'octubre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

Falten poques hores. Ha arribat el gran moment. Llagostera i València juguen demà a les 20 hores en un renovat Municipal... i mig món en serà testimoni gràcies a la televisió. Una petita població viurà un duel de Copa contra un rival de Champions. Un somni de llegenda, una realitat que esgota adjectius.

Les hores prèvies a la gran cita no deixen dormir ningú, positivament. La presidenta, Isabel Tarragó, i el tècnic ,Oriol Alsina, atenen a moltíssims mitjans de comunicació un rere l'altre. Tots volien saber les seves darreres impressions. Per tots els directius també és un esgotament orgullós, treballant perquè demà no falti res. Pel servei de premsa de club, una logísticament sense precedents, atenent fins el darrer moment demandes d'acreditacions i necessitats comunicatives dels mitjans -hi haurà més de 120 periodistes-.

En les darreres hores també ha funcionat al màxim la venda d'entrades anticipades a les oficines del camp. Recordem que demà, dia del partit, es posaran a la venda el 10% d'entrades del total de l'aforament (unes 240). També els tècnics municipals treballen fins al darrer moment -i ho seguiran fent aquest demà- per tal d'acondicionar del tot grades, zona habilitada pels mitjans al camp, zona mixta, sala de premsa al Polivalent annex... L'apretada jornada de dilluns ha finalitzat amb un entrenament que ha estat seguit per un bon número d'aficionats i jugadors del futbol base de la UE Llagostera, seguint atentament les evolucions dels jugadors del primer equip.

En l'aspecte esportiu, Oriol Alsina ha convocat a tots els jugadors, fins i tot els tres lesionats, Aumatell, Óscar Àlvarez i Planagumà. El València, que es desplaça demà al matí amb vol xàrter fins a Girona, viatja amb gairebé totes les seves figures. D'altra banda, el club torna a fer una crida perquè tothom vingui demà amb antelació al camp (com a mínim una hora abans de l'inici del partit) per evitar aglomeracions i gaudir de l'ambient. El club habilitarà diverses zones de bar i la renovada botiga del club també serà oberta perquè tothom participi de la festa comprant marxandatge. El producte estrella tot apunta a que serà la bufanda commemorativa del partit, ideal per abrigar-se del fred que farà a l'hora del partit.

El club habilitarà una zona per l'aparcament d'autoritats i autorcars -en vindrà un amb aficionats d'Arenys de Mar i un altre amb seguidors de Montcada- i un altre espai pels mitjans de comunicació. El partit es podrà veure arreu de l'estat per GolTV i Canal Plus Fútbol, i també l'oferirà Al Jazeera Sport per tota la comunicat àrab, així com la també coneguda cadena esportiva ESPN per Argentina.

 

Fotos: Jun Ying