UE Llagostera

PROPER PARTIT · 9 d'Agost · Girona - UE LLAGOSTERA (20:30 hores · Torneig Costa Brava)

L'entrenament més mediàtic!
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 24 d'octubre del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Copa del Rei

La sessió preparatòria d'aquest matí de dimecres ha estat molt especial. El servei de premsa del club va decidir concentrar avui la presència logística de mitjans de comunicació per tal que tothom pogués gravar imatges, fer fotografies i parlar amb tots els protagonistes de la propera eliminatòria de la Copa.

Dins aquest 'media day', GolT, Cuatro, Llagostera Ràdio, Catalunya Ràdio, Diari de Girona, El 9 Esportiu, El Mundo del Siglo XXI i la pàgina web martiperarnau.com han estat presents avui al Municipal de Llagostera. La presidenta del club, Isabel Tarragó, l'entrenador del primer equip, Oriol Alsina, i molts dels jugadors del primer equip blaugrana han accedit gustosament a ser protagonistes de reportatges més o menys curiosos i més o menys divertits, a la finalització de la sessió prepatratòria.

La UE Llagostera serà, doncs, protagonista altra vegada a força diaris, webs i cadenes de televisió aquests propers dies, en especial dilluns vinent, quan només faltin 24 hores pel partit d'anada de la Copa del Rei contra el Valencia. Sens dubte, el club blaugrana viu immers dins dels quinze dies més populars de tota la seva història esportiva.