Càritas i Special Olynpics, els guanyadors de l'Olot-Llagostera
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 18 d'agost del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

Ni Olot ni Llagostera han aconseguit la victòria en el partit amistós solidari d'avui. Però sí que hi ha hagut dos veritables guanyadors: Càritas Garrotxa i Special Olympics, als quals anava adreçada la recaptació d'un partit on el més important no era el resultat sino el seu fi social i de caire solidari.

Cal destacar que la tripleta arbitral ha xiulat el partit desinteressadament. La recaptació de l'encontre ha pujat a 1.000 euros, que s'han repartit a parts iguals les dues organitzacions a les quals els clubs havien decidit donar els diners. La UE Olot ho ha fet amb Càritas Garrotxa, i la UE Llagostera, amb Special Olympics. Els primers, a més, han recollit un bon grapat d'aliments i altres productes donats pels espectadors que han anat a veure el partit. El Llagostera també ha fet una important donació d'aliments pels més desafavorits de la mà de la presidenta del club, Isabel Tarragó.

Quant al partit, ha estat força igualat, amb molta entrega per part de tots dos equips i ocasions per una i altre banda, amb els dos porters molt encertats. EL Llagostera ha començat millor, amb una gran oportunitat d'Alex Moreno (6') pero a mida que passaven els minuts l'Olot ha anat guanyant terreny, amb els seus davanters -especialment l'exllagosterenc Uri- molt actius. Les ocasions han estat més i millors al segón temps. Per part d'un Llagostera més assentat, les més clares les ha tingudes Nico, però el seu xut al 75' l'ha salvat el porter Oscar gràcies a una ma prodigiosa i un altre rematada del davanter balear, aquesta amb el cap, ha acabat fora per poc cinc minuts després.

Per part d'un conjunt local, que ha confirmat que serà un dels gran de Tercera Divisió la propera temporada, Moragón ha estat decisiu davant Josu (61'), en xut de falta de Francolí i en rematada de cap de Serra. Tot i que, al contrari que el seu rival, el Llagostera no ha fet un triple canvi fins el minut 82, l'equip que avui dirigia Lluis Carrillo s'ha mostrat molt ferm i ben posicionat en tot moment.

 

OLOT 0 - LLAGOSTERA 0

Municipal. 300 espectadors

Olot: Oscar, Freixa, Peña, Serra, Hostench, Abel, Francolí, Raul, Cristino, Uri i Carlos Martínez. També han jugat Josu, Roger, Roca i Vilanova.

Llagostera: Moragón, Blanchart, Canal, Segarra, Enric Pi, Tito, Aumatell, Jordi Masó, Planagumà, Nico i Alex Moreno. També han jugat Adrià, Garofano i Bernat.

Àrbitre: Pere Barceló Roca.

Targetes: Cap.

Gols: Cap.