UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

La base vol continuar creixent
Escrit per Jordi Gastó dissabte, 23 de juny del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

Quantitat i qualitat. El futbol base de la Unió Esportiva Llagostera no ha parat de crèixer els darrers anys, però el club vol disposar en el futur de més equips i situats cada cop en categories més altes. Per engrescar als joves futbolistes, res millor que una publicitat del tot trencadora i original.

Tal i com ha passat amb la campanya de captació de socis, de nou l'empresa REM Images va ser l'encarregada de confeccionar un cartell simpàtic i atractiu, que anima els joves futbolistes a formar part de la gran familia del club. I què millor que una escola per il·lustrar-ho tot? L'IES Llagostera va donar totes les facilitats per tal que cinc jugadors del futbol base -el Mathias, l'Arnau, el Guillem, el Christian i el Francesc, acompanyants pels seus familiars- 'assaltessin' un aula de l'institut per una sessió fotogràfica, la dirigida pel fotògraf Àngel Garreta, i marcada pel bon humor dels joves jugadors.

L'objectiu era destacar la UE Llagostera pel davant dels altres clubs i a la fotografia del cartell, els nens porten samarretes de diversos colors de clubs de primer nivell -però que en la imatge apareixen en blanc-i-negre perquè només el Llagostera és protagonista-. Aquests miren amb cara perplexa i burleta un somrient Francesc, qui vesteix amb orgull la blaugrana, diguin el que diguin els altres nens. Com apunta el cartell 'aquesta samarreta segur que no la porten al cole', al temps que anima als joves futbolistes 'a jugar amb nosaltres' i a 'apuntar-se a la familia d'un club diferent'.

Tots els jugadors i famílies interessats en apuntar-se a la base del Llagostera, poden dirigir-se a la sala de premsa del club, on rebran atenció, informació i inscripció els dilluns, dimarts i dijous de 17:30 a 20 hores en horari d'estiu.