UE Llagostera

PROPER PARTIT · 2-Agost · UE LLAGOSTERA - RCD Espanyol (19 hores)

Èxit del primer Torneig de Futbol 7
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 27 de maig del 2012
PDF Imprimeix Correu electrònic
Futbol Base - Notícies

Aquest cap de setmana, coincidint amb la Festa Major de la localitat, s'ha disputat el primer Torneig Futbol 7 de la UE Llagostera en categoria prebenjami i benjami. L'èxit ha estat rotund a tots els nivells, esportiu i social, i ha servit per a confirmar que el club no només aposta ferm pel seu primer equip.

Des de fa diverses temporades el Llagostera també té gran cura del futbol base. Durant els dos dies, i sota una forta calor, 32 equips han disputat un total de 80 partits davant un nombrós públic. Dissabte, quan es va jugar la competició prebenjami (Memorial Jaume Viñas), els títols en joc van ser per Ca L'Aguido (2004) i Racing Blanenc (2003).

Avui diumenge, doble títol pels benjamíns de la Fundació Calella (tant els nascuts els 2003 com els del 2002) en el trofeu Peio Pascual. L'entranyable doctor ha estat un dels que ha entregat trofeus i medalles als campions, juntament amb la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarrago; el tècnic, Oriol Alsina i els jugadors del primer equip Virgili i Baron.

 

LES MILLORS IMATGES DEL TORNEIG

LES MILLORS IMATGES DE L'ENTREGA DE TROFEUS