Óscar Rico, procedent del Jaén, primera incorporació blaugrana
Escrit per Àngel Garreta dijous, 10 de juliol del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


LEER EN CASTELLANO AQUÍ

Després d'anunciar les cinc primeres renovacions de la plantilla de cara a la propera temporada 2014/2015 a la Liga Adelante, el Llagostera fa oficial el fitxatge del jugador Óscar Rico (procedent del Jaén). El futbolista de 28 anys, natural d'Alacant, arriba per ocupar la demarcació de banda esquerra.

Rico té una àmplia experència en clubs exigents i de renom del futbol estatal: ha passat per Levante, Cartagena, Alavés, Tenerife o Jaén, entre altres. Home de banda (preferentment interior esquerre) i d'un metre i 77 centímetres d'alçada, Óscar Rico se suma al projecte llagosterenc a Segona A després d'haver jugat aquesta darrera temporada en aquesta mateixa categoria.

UE Llagostera
Rico quan va ser presentat pel Jaén
Foto: eldeportedejaen.es

________________________________________________________________________

VERSIÓN EN CASTELLANO A CONTINUACIÓN
________________________________________________________________________

Óscar Rico, procedente del Jaén, primera incorporación azulgrana

Después de anunciar las cinco primeras renovaciones de la plantilla de cara a la próxima temporada 2014/2015 en la Liga Adelante, el Llagostera hace oficial el fichaje del jugador Óscar Rico (procedente del Jaén). El futbolista de 28 años, natural de Alicante, llega para ocupar la demarcación de banda izquierda.

Rico tiene una amplia experencia en clubes exigentes y de renombre en el fútbol estatal: ha pasado por Levante, Cartagena, Alavés, Tenerife o Jaén, entre otros. Hombre de banda (preferentemente interior izquierdo) y de un metro y 77 centímetros de altura, Óscar Rico se suma al proyecto del Llagostera en Segunda A después de haber jugado esta última temporada en esta misma categoría.

UE Llagostera

Rico, cuando se presentó con el Jaén
Foto: eldeportedejaen.es