Comunicat oficial del club
Escrit per Junta Directiva diumenge, 18 de maig del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


Davant el lamentable comportament amb clares connotacions racistes dirigides al jugador Koné, del Racing de Santander, per part d’una dona en el transcurs del partit jugat aquest migdia al Camp Municipal, des de la UE Llagostera volem manifestar que:

1.- Condemnem rotundament aquest tipus de comportaments i actituds dins i fora del camp, encara que es tracti, com és el cas, d’un fet aïllat i puntual protagonitzat per una sola persona.

2- Lamentem que aquest fet pugui perjudicar la bona imatge del conjunt dels llagosterencs i aficionats de la Unió Esportiva Llagostera, que sempre han demostrat tenir un caràcter obert i solidari.

3- Demanem disculpes a totes les persones que s’hagin sentit ofeses –especialment el jugador del Racing- i treballarem per tal d’evitar que situacions com aquesta no es torni a repetir.

4.- El club treballa colze a colze amb el Mossos d’Esquadra per tal d’esbrinar la identitat de la persona que ha protagonitzat aquest desagradable incident.

CASTELLANO

Comunicado de la UE Llagostera. Ante el lamentable comportamiento con claras connotaciones racistas dirigidas al jugador Koné, del Racing de Santander, por parte de una mujer en el transcurso del partido jugado este mediodía en el campo municipal de Llagostera, desde la UE Llagostera queremos manifestar que:

1- Condenamos rotundamente este tipo de comportamientos y actitudes dentro y fuera del campo, aunque se trate, como es el caso, de un hecho aislado y puntual protagonizado por una sola persona.

2- Lamentamos que este hecho pueda perjudicar la buena imagen del conjunto de los Llagosterenses y aficionados de la UE Llagostera, que siempre han demostrado tener un carácter abierto y solidario.

3- Pedimos disculpas a todas las personas que se hayan sentido ofendidas –en especial al jugador del Racing- y trabajaremos para evitar que situaciones como ésta no se vuelvan a repetir.

4- El club trabaja codo con codo con los Mossos d’Esquadra para conocer la identidad de la persona que ha protagonizado este desagradable incidente.