La Nit de l'Esport de Calonge premia el director tècnic Oriol Alsina
Escrit per Jordi Gastó dimecres, 30 d'abril del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
El Club - Notícies


El Director Tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, Oriol Alsina, rebrà el proper divendres un premi especial per la seva impressionant trajectòria dins la 'Nit de l'Esport de Calonge'. Un reconeixement ben merescut!!! Els premis, que arriben ja a la sisena edició, serveixen per reconèixer la tasca d'esportistes i entitats d'aquesta localitat del Baix Empordà. No obstant, cada any també es valora la trajectòria d'algú de fora del municipi. En aquesta ocasió s'ha decidit premiar Oriol Alsina per la seva espectacular etapa a la Unió Esportiva Llagostera.

En una dècada com a màxim responsable esportiu del club, Alsina ha portat l'equip de les categories més modestes del futbol català -Segona i Tercera Regional- a Segona B, on el Llagostera és actualment lider a manca de dues jornades pel final del campionat. A més, l'equip del Gironès va diputar la passada temporada el setzens de final de la Copa del Rei -davant el totpoderós Valencia CF- i les semifinals de la Copa Catalunya. Oriol Alsina ha estat i és el cap més visible de una de les trajectòries més espectaculars de la història del futbol català, situant un poble de 8.000 habitants en el mapa -no només futbolístic- de Catalunya, l'estat i fins i tot Europa.

Un reconeixement, doncs, més que merescut el que rebrà el màxim responsable esportiu del club i que un ajuntament forani ha sabut valorar com cal. A l'acte, que començarà aquest divendres a les 21 hores a la Plaça del Castell de Calonge, hi serà present l'alcalde de la localitat, Jordi Soler, entre d'altres personalitats destacades.