Cortés: “Continuo perquè al Llagostera m’hi sento com a casa, tothom em va acollir molt bé des del principi”

Cortés: “Continuo perquè al Llagostera m’hi sento com a casa, tothom em va acollir molt bé des del principi”

Sergio Cortés ostenta el do de la imprevisibilitat, el de mantenir sempre expectants els aficionats, que aguarden impacients per veure amb què els sorprendrà la bala de Cardedeu, capaç de desbordar per fora, retallar cap a dins, ser un mitjapunta més que s’incrusti a la medul·lar per ajudar els pivots. Els almogàvers seguiran sent l’afició a la que sorprengui amb les seves accions impredictibles Cortés, que vestirà la samarreta de la UE Llagostera-Costa Brava una temporada més després d’arribar al Municipal l’estiu de l’any passat.

“Des que vaig arribar al club em van acollir molt bé. És un club molt familiar, m’agrada l’ambient que s’hi respira i em sento molt còmode al vestidor. Tot això fa que em senti com a casa i que l’any passat m’adaptés de seguida que vaig arribar. Quan vam parlar amb l’Oriol per continuar va ser tot molt fàcil”, destaca Cortés, un futbolista molt utilitzat per Alsina, ja que l’extrem de Cardedeu ha participat en 24 dels 28 partits disputats, marcant tres gols. El vallesà, amb habilitat per jugar a totes dues bandes, també va contribuir de manera decisiva a la classificació del Llagos per a la final de la Copa Catalunya, marcant la diana del 2-1 contra el Prat.

Des que es va enfundar l’elàstica blau-i-vermella per primera vegada, el ’10’ va encaixar a la perfecció a l’equip aportant el seu desequilibri i les diferents maneres que té d’expressar-lo i la seva capacitat de treball. “Amb les consignes que em va donar l’Oriol va ser molt fàcil adaptar-me al joc. Quan juguem a casa amb les dimensions reduïdes del camp i l’estil directe de l’equip la pilota m’arriba de seguida a la banda. Però a domicili, a camps més grans, també m’he sabut adaptar. Amb els espais que tenim al contraatac, puc conduir les contres i aprofitar la meva velocitat”, subratlla Sergio Cortés. “Per suposat, l’Oriol també valora el meu esforç. Quan vens a Llagostera saps que si no dons el 100% no pots jugar”, agrega l’extrem.

El ’10’ del Llagos ha convertit els quatre gols que ha marcat amb el conjunt del Gironès al Municipal, on creu que l’equip ha de millorar el rendiment amb vistes a la pròxima campanya. Dels 14 partits disputats davant dels almogàvers el curs passat, els d’Oriol Alsina van guanyar quatre, van empatar sis i en van perdre uns altres quatre. “La temporada que ve canviarà el format de competició, serà una lliga més curta i serà molt important començar bé. Penso que hem de ser millors a casa del que ho hem estat aquest any. El Municipal sempre ha estat un dels punts forts del Llagostera i l’hem d’aprofitar”, assegura Sergio, encantat amb els almogàvers.

“Agraïm molt a l’afició l’esforç que fan. No són molts però els que venen sempre hi són i demostren fidelitat. Tant si juguem fora com a casa sempre hi ha aficionats, i, com dic, això, s’agraeix”, ressalta Cortés. El retrobament amb els almogàvers haurà d’esperar però, mentrestant, l’extrem vallesà ja ha pogut tornar a veure alguns companys als entrenaments post-Covid dirigit pel cos tècnic del primer equip dimarts i dijous i obert a tot el futbol base del Llagos. “Estem fent com una minipretemporada amb entrenaments suaus i s’agraeix tocar un altre cop pilota i veure els companys. Ja he pogut coincidir amb alguns com Sascha, Marcos, Bigas i Pitu”, explica la bala de Cardedeu, a qui els almogàvers veuran desfilar una temporada més. L’indetectable Cortés ja té ganes de sorprendre de nou.parla a a

Fotos de Jordi Juvanteny i de la Federació Catalana de Futbol