CE Sabadell – UE Llagostera-Costa Brava: Un partit per gaudir-lo al màxim

CE Sabadell – UE Llagostera-Costa Brava: Un partit per gaudir-lo al màxim

Hi ha partits dels que sempre t’esperes molt. I que passi el que passi, sigui quin sigui el resultat, mai et deceben. Els Llagostera-Sabadell formen part d’aquesta classe d’enfrontaments. O els Sabadell-Llagostera, com serà el cas d’aquest diumenge a la Nova Creu Alta (18:00). Per començar, a la graderia es produeix una trobada entre dues grans aficions: els arlequinats i els almogàvers. Dues aficions que senten un vincle molt fort entre elles per l’amistat que uneix tots dos clubs. Així que l’esportivitat és sempre la principal protagonista dels Sabadell-Llagostera. En la vessant purament esportiva, l’emoció també està garantida: el líder contra un Llagos que es creix en aquest tipus de camps i amb ganes d’alçar els braços per celebrar una victòria que es resisteix des de fa nou jornades.

“Arribem a aquest partit amb molta confiança i amb ganes de competir contra el que fins ara ha demostrat ser el millor equip de la categoria, tot i que sabent de la dificultat de puntuar en un camp com el del Sabadell”, destaca Oriol Alsina. El partit de la primera volta al Municipal va oferir un matx igualat i apassionant, tot i que amb desenllaç infeliç per l’equip llagosterenc amb el gol d’Edgar de falta al temps afegit (0-1). L’esquadra que entrena Antonio Hidalgo només ha perdut dos partits a la Nova Creu Alta en el que va de temporada, cimentant gran part del seu liderat en aquesta fortalesa a casa.

“El Sabadell és un bloc molt ben treballat amb individualitats de màxim nivell que poden decidir un partit, és un equip que té jugadors que són els millors de la categoria en la seva posició”, ressalta l’entrenador del conjunt llagosterenc. Noms de jugadors contrastats i amb molta qualitat com els d’Óscar Rubio, l’exllagosterenc Ángel Martínez, Boris Garrós, Manu Lanzarote i el mateix Edgar Hernández -autor de 8 gols aquest curs-, llueixen en una plantilla repleta de futbolistes excepcionals. “A nosaltres ens van millor els camps petits ja que el nostre és de petites dimensions però hem demostrat que ens podem adaptar a camps grans a partits com els del Nàstic i l’Hércules”, subratlla Alsina, que té clar què ha de fer el Llagos respecte del partit de l’Orihuela per tenir les màximes possibilitats de treure un bon resultat.

“Respecte de l’últim partit no hem de cometre errades puntuals, evitar expulsions estalviables i ser contundents a les àrees”, assenyala el tècnic. Tres son els precedents entre arlequinats i almogàvers a la Nova Creu Alta. El primer d’ells data de la temporada 14/15, amb tots dos a Segona: un 1-1 en què Juanjo va marcar pel Llagos. El segon va tenir lloc el curs 16/17 a Segona B amb victòria per l’equip llagosterenc per 0-3 amb dianes d’Álex Colorado, Marc Fernández i Pablo Sánchez, mentre el tercer i últim la campanya 17/18, també a la categoria de bronze, amb un 2-1 pel Sabadell en què Pablo va repetir com a golejador del conjunt de la Costa Brava. Tot i que no siguin molts precedents, aquests partits han estat suficients perquè hagi nascut una gran relació entre Sabadell i Llagostera.

“L’apreci que ens tenim és mutu. Sabadell és una ciutat espectacular i el club té una història molt gran i, mereix, com a mínim estar a Segona A. Espero que torni aquest any”, ressalta l’entrenador d’Arenys de Mar. Diumenge ens espera una gran tarda, que encara pot ser més gran si podem aconseguir un bon resultat a un tros de camp com la Nova Creu Alta. I perquè això passi, necessitem que els nostres siguin partícips. I és que no hi ha cosa que més ens motivi que veure almogàvers i banderes del Llagos a camps com els del Sabadell.