Oriol Alsina: “El Nàstic té una gran plantilla i un gran entrenador i es pot adaptar perfectament al nostre camp”

Oriol Alsina: “El Nàstic té una gran plantilla i un gran entrenador i es pot adaptar perfectament al nostre camp”

El millor equip per posar a prova la rocosa fortalesa del Municipal. Compareix el Nàstic de Tarragona aquest dissabte al Municipal (17:30, Footters). Llueixen forts els grana, líders, i ho porten fent tota la temporada, en què poc contacte han tingut amb la derrota: no perden els de Seligrat en Lliga des de la primera jornada al Johan Cruyff (1-0) i en partit oficial des que el mateix Llagostera s’imposés als vuitens de final de la Copa Federació a l’octubre (2-1). Tota una motivació per al Llagos que s’afegeix a la classificatòria, per on caminen cinquens els d’Alsina amb 23 punts, a dos dels llocs de descens quan queden tres jornades perquè aquesta primera fase mori.

“Tenim moltes ganes que arribi dissabte per competir. El Nàstic és un equip del qual ho destacaria tot. Té una gran plantilla, un gran entrenador i, a més a més, està invicte des de la primera jornada i presenta uns numeros esfereïdors. És un rival molt complicat”, adverteix Oriol Alsina sobre el conjunt grana, que va guanyar 3-0 al partit de la primera volta després d’una primera part molt igualada amb 0-0. Jugadors amb experiència al futbol professional com Javi Bonilla, Joan Oriol i Fran Carbià i d’altres contrastats a la categoria de bronze com Fran Miranda, Gerard Oliva i els ex del Llagos Francesc Fullana i Carlos Albarrán, defineixen la qualitat i experiència d’un bloc molt complet més que capacitat per adaptar-se al Municipal amb el seu joc físic i directe.

“El Nàstic es pot adaptar perfectament al nostre camp. Té jugadors molt físics que dominen el joc aeri i l’estratègia ofensiva i defensiva i Seligrat ha jugat molts partits aquí, pel que té molta experiència. És un rival temible tot i que juguem a casa nostra”, destaca l’entrenador del Llagos, que va empatar a 0 contra els grana en l’últim partit de Lliga disputat a casa, que data del gener de l’any passat. El balanç del conjunt llagosterenc contra el Nàstic al seu feu és de tres victòries i tres empats. En l’últim precedent, l’esmentat matx de Copa Federació, Sascha va empatar al segon temps el gol inicial de Bonilla i Cortés, de penal, va marcar el 2-1 definitiu al minut 115. Per tal de treure un bon resultat contra els de Seligrat, Alsina adverteix que s’han de millorar les prestacions defensives.

“Hem de millorar les contundència a les àrees. Contra el Barça B vam estar molt bé a la primera part però després vam estar molt malament defensivament. Queden només tres partits i ens hem de prendre cadascun com si fos l’últim. Estem en una situació a la classificació que haguéssim signat abans de començar la temporada però la línia entre guanyar i perdre és molt fina i hem de tenir màxima mentalitat”, destaca l’entrenador del Llagos, que anhela tornar a veure els almogàvers al camp. Ja queda poc, però, com durant tot aquest temps, els seguirem sentint com si hi fossin.