Adri Garcia: “He treballat molt però és una sorpresa formar part del primer equip. Ho donaré tot”

Adri Garcia: “He treballat molt però és una sorpresa formar part del primer equip. Ho donaré tot”

Posseix el gran de multiplicar-se al camp. Pel que sigui. Si un company es troba en perill ell acudirà al seu auxili, si es necessari posar les polsacions a 200 per contemporitzar o tallar un contraaatac, farà aquest sprint salvatge encara que es quedi sense aire. Si la jugada demana anar al xoc i jugar-se la integritat física anirà amb tot. Si la pilota li xiuxiueja que ha de ser valent i sortir en conducció dividint rivals serà valent. Així es manifesta sobre el camp Adri Garcia. Sembla que la descripció correspongui a un futbolista contrastat però no. Parlem d’un futbolista de …17 anys. Però a Oriol Alsina no mira l’edat, sinó les qualitats. Per això el pivot defensiu de Pineda de Mar, tot i que serà aquesta temporada juvenil de segon any, reforçarà el primer equip amb fitxa i tot del sènior.

“Ha estat una gran sorpresa. He treballat molt però ja quan l’Oriol em va venir a dir l’any passat que vingués a entrenar amb el primer equip i quan em va convocar pel partit a casa contra l’Orihuela em vaig quedar sorprès. És una gran notícia”, explica Adri, encara assimilant aquest sobtat salt del juvenilasso a Segona B. Es tracta del segon jugador amb fitxa del primer equip criat al futbol base del Llagostera junt amb Pau Juvanteny. Els resultats de tants i tants anys de treball a les categories inferiors del club per part de tantes i tantes persones es deixen veure al primer equip.

“Aquest serà el meu quart any al Llagostera i haig de dir que el club estimula els jugadors del futbol base cridant-los per entrenar quan veuen que treballen bé. Els entrenadors sempre m’han transmès valors com el treball i que no m’haig de rendir. Animo a tots els jugadors de futbol base que treballin dur, amb esforç tot arriba. Encara que ell tingui tres anys més que jo, m’agrada que a l’equip hi hagi un altre jugador que ha sortit del futbol base com en Pau Juvanteny”, destaca el migcampista, que entra al vestidor del primer equip amb una actitud encomiable: humilitat màxima i unes ganes incontenibles d’exhibir les seves abundants virtuts.

“Aquest serà un any d’adaptació a la categoria, d’anar guanyant minuts i d’aprendre dels meus companys. Ho donaré tot en cada minut que estigui al camp per aportar tot el que pugui a l’equip. Em considero un jugador físicament fort i contundent que no perd la posició i amb molta arribada de segona línia i bona capacitat per sortir conduint”, assenyala Adri Garcia, que  malgrat no ser un futbolista excessivament alt -1,80 m.-, atresora una poderosa capacitat de salt que li permet també ser un central d’alta fiabilitat i incisiu a pilota aturada. Com Juvanteny,  Adri té clar quin és el seu gran model a seguir.

“Em fixo molt en David García, sempre és a lloc per recuperar la pilota. També aquesta última temporada m’ha cridat l’atenció Santi Magallán per la conducció que té, les passades que fa i la seva capacitat de lideratge al mig del camp”, afirma el futbolista de Pineda de Mar. A Oriol Alsina no l’ha envaït cap tipus de dubte a l’hora de prendre la decisió de decantar-se per un jovenet com Adri Garcia i el migcampista tampoc serà pres de cap dubte a l’hora d’expressar-se sobre el camp com és a pesar dels seus 17 anyets. I és que al Llagostera l’edat és només un número.