La UE Llagostera-Costa Brava incorpora el davanter Christian Dieste

La UE Llagostera-Costa Brava incorpora el davanter Christian Dieste

Arriba a Llagostera un d’aquells jugadors que té una relació especial amb la porteria un d’aquells que se les sap totes per marcar, un d’aquells que, en definitiva, té el do de culminar les jugades dels seus companys amb la major recompensa que pugui existir al futbol. Arriba a la UE Llagostera-Costa Brava Christian Dieste, un davanter que pot jugar per fora que guarda una gran amistat d’aquell de qui tothom vol ser amic, el gol. Dieste, nascut a Saragossa fa 24 anys i amb 1,85 m. d’alçada, acaba de rescindir el contracte amb el Guijuelo, del grup 2 de Segona B, i la temporada passada va militar amb el Teruel al grup 3 de la categoria de bronze marcant 10 gols i l’anterior amb l’Almudévar al grup aragonès de Tercera Divisió, erigint-se en el màxim realitzador de la categoria amb 24 dianes. Dieste va jugar les campanyes 16/17 i 17/18 amb un Almudévar que en aquella època era el filial del Huesca, amb qui el punta va arribar a ser convocat per un partit de Segona A. Pel que fa a la resta de la seva trajectòria com a futbolista absolut, el jugador de Saragossa ha passat per Belchite i Borja, també de la Tercera Divisió de l’Aragó.

“Vinc al Llagostera pel desig i la confiança que ha demostrat l’Oriol en fitxar-me. Però el Llagostera també és un equip que m’atrau pel futbol que fa i, a més a més, té aspiracions interessants que a qualsevol jugador li agraden”, destaca Dieste, que en edat juvenil va jugar amb Zaragoza i Atlético de Madrid i també amb la selecció aragonesa. Al punta també li agrada a la idea d’estar a les ordres d’Oriol Alsina. “Personalment no coneixia l’Oriol, però gent relacionada amb el futbol m’han parlat molt bé d’ell com a entrenador i com a detector de talents. També m’han comentat que té la capacitat de mantenir el grup unit i aconseguir que els jugadors estiguin integrats en tot moment amb l’equip”, destaca Christian Dieste, un ariet amb estatura -1,85 m-, i també amb una complexió atlètica que el fan ser un futbolista capaç d’aportar moltes altres virtuts a part del gol.

“Em considero un davanter potent, amb mobilitat a la zona d’atac, verticalitat i gol. També puc adaptar-me i actuar en altres posicions com la d’extrem. Vinc per donar una opció més en atac”, ressalta Dieste, que ha vist en el Llagostera el lloc ideal per seguir creixent com a jugador. El futbol, la filosofia de club i l’estar a les ordres d’un cos tècnic amb Oriol Alsina com a cap visible l’ajudaran, però també el fet d’estar integrat dins d’una plantilla molt completa i competitiva. En el seu cas particular, haurà de lluitar per un lloc a la punta de l’atac amb Sascha Andreu, Anselm Pasquina i Kuku Kanteh.

“He pogut veure partits de Sascha, Kuku i Pasquina i em semblen una gran competència per mi. Tot equip que aspiri a estar a dalt a la classificació ha de tenir diferents opcions ofensives i el Llagostera les té. Vinc a aportar treball i esforç i demostrar al míster tot el que sigui necessari per obtenir la seva confiança”, subratlla Christian Dieste, amb moltes ganes de començar a entrenar per fer-se un lloc a l’onze titular, i, encara més, d’enfundar-se l’elàstica blau-i-vermella i competir. El Llagos vol millorar la seva relació amb la porteria contrària i ha trobat un amic del gol amb talent i capacitat de treball i amb un gran desig de celebrar dianes amb els almogàvers. Benvingut i molta sort Christian!