Tots al camp per donar suport aquest diumenge al Llagostera!
Escrit per Jordi Gastó dilluns, 17 de febrer del 2014
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies

 

Tenint en consideració que diumenge vinent contra l’Atlético Baleares hi haurà molt més que tres punts en joc, la Directiva de la UE Llagostera fa una crida a socis, aficionats i jugadors del futbol base, amb els seus familiars, perquè omplin les graderies. L’objectiu, fer encara més inexpugnable el ‘fortí llagosterenc’ (com es coneix popularment aquesta temporada el Municipal). La Junta que presideix Isabel Tarragó ha pres una sèrie de mesures amb la intenció que el camp presenti un immillorable aspecte.

L’entrada, com sempre, serà de franc per socis de la UE Llagostera i també del Girona FC, club amb qui existeix un acord de col·laboració. A més, cada soci de la Unió Esportiva Llagostera podrà retirar anticipadament fins a 2 entrades al preu reduït de 8 euros. A partir de la tercera –i ja sense límit-, seran a 10 euros cada una. Pel públic en general –no socis-, l’entrada al ‘partit de la jornada’ del grup 3 de Segona B costarà 10 euros si es compra anticipadament, i 15 a les taquilles del camp el mateix diumenge.

Per retirar les localitats anticipades –tant socis com públic en general- caldrà adreçar-se a les oficines del club, al Camp Municipal, cada tarda –a partir de demà dimarts i fins divendres- de 17:30 a 20 hores- i el dissabte al matí de 10 a 13 hores.