UE Llagostera

PROPER PARTIT / PRÓXIMO PARTIDO · 26/07: Espanyol B - UE LLAGOSTERA (19:30 h)

El segon millor equip de novembre
Escrit per Redacció dimarts, 29 de novembre del 2011
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Notícies


El mes de novembre ha estat simplement excel·lent pel Llagostera. Deu punts aconseguits de dotze possibles -tot i jugar tres partits fora de casa i només un al seu camp Municipal- han permés l'equip d'Oriol Alsina deixar la maleïda ultima posició que arrossegava des de la segona jornada del campionat.

L'equip no només ha abandonat el fanalet vermell de la cua, sinó i també les places de descens directe i la de promoció, això últim a les darreres dues setmanes. Els números del blaugranes en aquest mes (victòries a Manacor, a casa contra el Gandía i al Narcís Sala de Sant Andreu, i empat al Camp d'Esports de Lleida) només han pogut ser superats pel totpoderós Atlètic Balears, que ha guanyat els quatre partits i, així doncs, ha sumat els dotze punts en joc mantenint-se com a líder.

Rere el Llagostera comparteixen la tercera plaça d'aquesta classificació de novembre l'Olímpic de Xàtiva i l'Andorra, que han estat capaços de sumar-ne nou. A l'altra cara de la moneda, el Manacor ha perdut els quatre partits del mes, mentre que l'Sporting Maonès només ha sumat un punt i el Lleida, dos, durant aquests trenta dies. De fet l'equip de la Terra Ferma és el català que ha tret menys suc al penúltim mes de l'any.